Mindfulness training

Het internet staat vol met Mindfulness trainingen maar er is maar een mindfulness training en dat is de MBSR ofwel 8-weekse MindFulness training.
Deze mindfulness training volgt in 8 weken diverse stappen waarbij bewezen is dat deze de meest effectieve stappen zijn om de eerste stap naar een nieuw ontspannen leven te nemen.

voor wie is het geschikt?

Deze mindfulness 8 weekse MBSR training is geschikt voor alle leeftijden. Ben je volwassen of kind, oud of jong of zelfs wat moeilijk mobiel deze training is voor iedereen te volgen.
Iedereen heeft baat bij meer bewustzijn in het leven bij mindfulness en je zou het eigenlijk 1 keer in je leven gedaan moeten hebben.

Door divers onderzoek is bewezen dat mindfulness je leven gaat veranderen. Je gaat de manier waarop je naar anderen en jezelf kijkt veranderen en anders meer bewust op reageren.

wat is de inhoud van een MBSR training?

Tijdens de 8-daagse MBSR mindfulness training leer je door te doen! De bijeenkomsten duren 2,5 uur en samen met de trainer worden er oefeningen geoefend, hierna worden deze oefeneningen en de ervaring daarmee besproken en je krijgt huiswerk mee naar huis voor de volgende bijeenkomst.

Mindfulness is geen trucje wat je leert maar echt een training, je leert door te doen en op die manier train je de vaardigheden die we allemaal in huis hebben maar niet altijd even goed kunnen gebruiken.

Inbegrepen in deze MBSR Mindfulness training is het volgende:

 • werkboek
 • oefen CD of MP3
 • koffie en thee voorafgaand aan de workshop
 • water gedurende de workshop

Door middel van diverse aandachtsoefeningen leer je op een oosterse manier yoga en meditatie te beoefenen om uiteindelijk mindful te genieten. Stil staan bij het moment in plaats van doordraven met gedachten die tot niets kunnen leiden.

Tijdens de MBSR mindfulness training wordt stil gestaan bij het doorbreken van oude patronen en hoe mindfulness je kan helpen om hiervoor nieuwe patronen te laten vervangen.

Mindfulness voordelen!

Voordelen van Mindfulness

 • Je vermindert je stress niveau met Mindfulness!
 • Je wordt productiever in je werk- en prive leven!
 • Je krijgt meer tijd vanwege een betere focus op de dingen die je doet!
 • Je gaat je gelukkiger voelen en meer van je leven genieten!
 • Je leert bewust omgaan met de dingen van de dag!
 • Je gaat meer de kleine waardevolle dingen zien en ervan genieten!

Bekijk de Mindfulness MBSR trainingsdagen > Bekijk de Mindfulness trainingen>

 • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy Deze aanmelding is pas definitief wanneer je de door mij gestuurde email eerst bevestigd.