Referenties

Referenties over MindFulness trainingen

Lieve Angela,

Of ik een compleet overzicht kan geven van wat de mindfullnes training en de compassie mij hebben gebracht weet ik niet. Het is namelijk nogal veel, eigenlijk in het kort gezegd heb ik een andere kijk op mezelf en het leven gekregen. Ik kijk vriendelijker naar me zelf en naar de wereld om me heen.

En wat geeft dat een opluchting een positieve move in mijn leven. Veel positieve energie. Al die negatieve energie kon/kan me zo gestolen worden. Ik merk aan mezelf dat ik blijer, positiever, energieker in het leven sta. Acceptatie heeft een hoop gebracht!

 • Is dit zonder slag of stoot gegaan, echt niet!
 • Had dit van tevoren verwacht, nee! Wel gehoopt! Er moest echt iets veranderen in mijn leven!
 • Is mijn leven nu perfect, nee! Maar ik ben heel tevreden, en het is goed zo.
 • Ben ik nu een zweverig yoga tutje geworden, nee! Maar ik sta nu wel een stuk relaxter in het leven!

Is Angela leuk? Ja, ook beslist geen Yoga tutje. Je weet duidelijk waar je mee bezig bent, hebt ook oog voor het individu, je bent een mooi mens! Ik zal je zeker adviseren als mensen een niet al te zweverige mindfullnes training willen hebben!

Dank voor alles wat je teweeg heb gebracht in mijn leven! Bedankt dat je oog voor me had toen ik zo zwaar zat!

Maar ook dank voor het heerlijke lachen, en het heerlijke relativeren wat je ook heel goed kan!

HET IS ZOALS HET IS

Heel veel liefs van Carin

Naam:Carin
Leeftijd:44
Beroep:Zorg medewerker

Lieve Angela,

Dank dat ik het afgelopen halfjaar kennis heb mogen maken met jouw mindfulness en een compassievolle manier van leven. Door de bijeenkomsten en verwerkingsopdrachten heb ik een stuk van mijzelf teruggevonden van hetgeen ik miste. Ik heb nieuwe zienswijze mogen ontdekken en een bewustzijn mogen ontwikkelen van verbinding met mijzelf en de ander in dit leven.

Ongeacht het weer of mijn interne weerbericht ervaar ik keuzen in mijn zijn. Ik ben en ga weer onderweg in mijn leven, links of rechts, het is goed want ik ben er!

Naam:Emily
Leeftijd:29
Beroep:Strategisch beleidsadviseur

8 Weken geleden zonder verwachting begonnen aan de training MindFulness bij Angela. De eerste les wat onwennig ervaren en eerlijk gezegd vroeg ik mezelf af of dit echt wel was wat me verder moest gaan helpen. De weken erna als zeer prettig ervaren door de rust, maar ook zeker door de goede begeleiding van Angela.

De stiltedag was iets waar ik enorm tegenop zag, maar heeft mij ontzettend veel inzicht gebracht en heeft voor mij de zaadjes geplant voor een toekomst vol positiviteit, maar waar ik net als voor de zaadjes tijd, zorg en energie in moet steken voor mezelf om op deze positieve manier verder te gaan!

Dank je wel Angela, voor deze bijzondere en fijne ervaring.

Naam:Janet
Leeftijd:38
Beroep:Kapster

Mindfulgenieten Reis

Op mijn zoektocht naar een cursus Mindfulness kwam ik steeds weer op jouw site terecht Toeval ???? ik denk het niet

Alles sprak me aan, en ik belde je in een opwelling op. En je nam op. Wat een fijn gesprek en voor ik het wist was de afspraak voor een intake gemaakt.

Wat een bijzondere eerste ontmoeting was het. Alles paste als een handschoen, jouw persoonlijke benadering, de duidelijkheid, het is geen cursus maar een training, geborgenheid van een groep, altijd mocht je contact met je opnemen. Het was precies wat ik zocht.

Wat een heerlijke reis heb ik bij je mogen maken. Niet meer MOETEN, maar liefdevol zijn naar jezelf, GENIETEN van het zijn. BEWUST iets doen, en niet jagen en maar door gaan. LOSLATEN, van gedachten

In de veilige omgeving bij jou, met de juiste oefeningen. Heb je een zaadje geplant. Om verder te oefenen. Ik vind jammer dat de 8 weken voorbij zijn. En had graag de reis iets langer willen volgen. Voor mij de tijd om zelf op reis te gaan.

Dank je Angela voor deze bijzondere ervaring

Je bent een geweldig liefdevol mens, en een super trainer. Ik kan een ieder aanraden om de training bij je gaan volgen, en deze bijzondere reis ook te ervaren.

Liefs Jolanda

Naam:Jolanda
Leeftijd:60
Beroep:Coach

De MindFulness training heeft me als ik eerlijk ben meer gebracht dan ik dacht. Het was niet zweverig (waar ik in het begin bang voor was, maar na de intake al veel minder) maar juist erg praktisch. Ik heb veel inzicht gekregen in mezelf, kan beter met stress omgaan en bekijk dingen op een rooskleuriger manier. Ik geniet meer van de dingen die ik doe of die gebeuren omdat ik veel meer in het moment leef.

Meedoen met de training en de training bij Angela volgen was de beste beslissing die ik kon maken. Ik vind het jammer dat de 8 weken voorbij zijn. Ik keek er elke week weer naar uit om naar de training te gaan. Ik ben blij met de verandering bij mezelf die ik nu al ervaar.

Angela heel erg bedankt

Naam:Hanneke
Leeftijd:43
Beroep:Regio Manager

Het mooiste cadeautje dat ik mezelf heb gegeven; de Mindfulness en Compassie training bij Mindful Genieten. Na een intensieve en hectische periode was ik vooral op zoek naar rust in m’n hoofd. Het leek af en toe wel een flipperkast met al die gedachten. Er zat zo veel spanning in m’n lijf.

De beide trainingen hebben me inzicht gegeven. Meer bewustheid van wie ik ben en hoe ik de dingen doe. Die automatische piloot, die vaak zorgde voor veel stress en spanning, ik herken hem nu. Bewustwording, rust en ontspanning dat hebben de trainingen me gebracht. De Mindfulness en Compassie oefeningen aangeboden op de site zijn heel fijn en ook makkelijk thuis te volgen. Je kunt zelf de keuze maken welke oefening je doet afhankelijk wat je nodig hebt en hoeveel tijd je hebt.

Angela is een warme en betrokken persoonlijkheid met veelaandacht voor een ieder in de groep. Het voelt heel veilig en dat maakt het makkelijk om je kwetsbaar op te stellen.

Als kers op de taart aan het einde van de beide trainingen de stiltedag. Wat een bijzondere dag om te ervaren. Zou er elke maand wel even eentje willen. Even helemaal niets, alleen jezelf.

Naam:Heidi
Leeftijd:53
Beroep:Marketing Manager

De compassietraining heeft mij heel veel gebracht en is een prachtige aanvulling op de Mindfulness training. De compassie oefeningen op je site zijn heel divers, fijn om keuzes te hebben voor elk moment waar je een oefening voor nodig hebt. De stiltedag was weer de kers op de taart, ik ben dankbaar dat ik mezelf deze training gegund heb.

Ik heb respect en bewondering voor hoe je deze groep hebt begeleid en je elke keer weer openstelt in nieuwe groepen en je sturing geeft waar nodig. Ik hoop dat nog heel veel mensen de weg naar deze trainingen vinden en wens je veel succes.

Naam:Lideke
Leeftijd:55
Beroep:Verpleegkundige

Wat een groot geluk dat ik kennis heb mogen maken met MindFulness. Het heeft mij veel goeds gebracht aan positiviteit, bewustwording, rust en een mooie start van een nieuw begin.

Het bloemetje de Edelweiss symboliseert voor mij een mytisch verlangen, moed, haast onbereikbaar, maar sta je er voor open en doe je hier moeite voor dan is niets onbereikbaar.

Dank je wel voor deze mooie ervaring. Mijn nieuwsgierigheid is beloont, een prachtig cadeautje voor mijn lijf.

Naam:Andrea
Leeftijd:25 oktober
Beroep:Gezinshuisouder

Ik had geen idee wat Mindfulness inhield of wat ik kon verwachten.
Totaal onbevangen ben ik het avontuur aangegaan en heb alles over me heen laten komen.

Angela vertelde me tijdens de intake dat ik mezelf tegen zou komen gedurende het traject.
Als Marathonloper en bouwvakker was ik wel wat gewend, maar wat viel dat tegen, ik kwam mezelf keihard tegen.

Gedurende de cursus werd ik me steeds meer bewust van mijn echte ‘ik’.
Dit was heel confronterend maar Angela heeft me geweldig begeleid en mede daardoor heb ik mijn echte ‘ik’ gevonden en omarmd.
Deze cursus heeft mijn kijk op het leven veranderd en doen inzien dat niets is wat het lijkt.

Angela is iemand die veel verteld en alles wat ze vertelt komt binnen en heeft waarde.
Ik heb het meest geleerd van de dingen die ze niet zei. De dingen die ze me zelf heeft laten ervaren en zelf heeft laten voelen.

Angela is een hele bijzondere vrouw die met 2 benen stevig op de grond staat. Dank je wel daarvoor.

Hartelijke groet,

Naam:Hans Andriessen
Leeftijd:46
Beroep:Loodgieter

Kort geleden (okt-nov) heb ik de 8 weekse cursus MindfullMBSR gevolgd. Ik heb veel van deze cursus opgestoken, en ben mij meer bewust geworden hoe ik met bepaalde ervaringen om ga. Heb meer contact gekregen met mijn hele lijf en ook de mindere kanten van mijn zijn kunnen accepteren. De stiltedag was een mooie waardevolle en tevens ook een aparte ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Kortom veel inzichten tijdens de cursus gekregen, waar je de rest van je verdere leven wat aan hebt.

En Angela, ik vindt je een goede docente en een prettig en warm persoon, we hebben veel ontwerpen samen besproken. Ik raad een ieder deze cursus aan om meer inzicht te krijgen over wie je bent en hoe je met dingen omgaat in het “dagelijks” leven. Zou mooi zijn als iedereen eens in de spiegel zou kijken, en dan je inzichten gebruiken, met als resultaat een betere wereld!!

Lieve Groet

Naam:Gert
Leeftijd:56
Beroep:Financiële administratie

Het universum bracht mij bij Angela op een zonnige april middag op een terras in Nijkerk. Haar naam doet haar eer aan. Met haar uiterst persoonlijke bekwaamheid doet ze de 1 op 1 mindfulness sessies, kijkt nooit naar kwantiteit (tijd) maar altijd naar kwaliteit. Ze inspireert. Ik heb dan ook veel opgestoken van mindfulness, meditatie en yoga. En realiseer me dat er altijd nog veel te leren en te oefenen is. Voor mijn zelfgenezingstocht van borstkanker is het een mooie afsluiting. Zodra ik bij Angela binnenkom, voel ik de levensenergie die er van haar uitgaat.

Het is knap hoe ze inspeelt op mijn persoonlijke situatie en dingen aanvoelt. Ze neemt je mee in de wereld van mindfulness en leert je heel geduldig de kneepjes van haar vak met oog voor alle aspecten. Het lijkt echt alsof de wereld stil staat als ik bij haar ben. Daarmee bereikt ze denk ik voortreffelijk haar doel.

Ingrid uit Frankrijk
Naam:Ingrid
Leeftijd:52
Beroep:Office Manager

Gisteravond was alweer de laatste avond van de 8 weekse training. Wat is de tijd omgevlogen en wat ben ik blij dat ik deze training heb gedaan.

Ik heb zo enorm veel geleerd. Het heeft veel meer bewustzijn gebracht. Bewust in de dagelijkse kleine dingen maar zeker ook wat gebeurtenissen, gesprekken en daardoor vaak stress met mij deden. Nu merk ik op dat een gesprek of gebeurtenis iets met me doet en hoe ik er op reageer. Ik ben me bewust dat ik keuzes heb.
En dat geeft me zo veel rust in mijn hoofd, heerlijk.
Ik ben er nog niet maar zoals Angela zo mooi zegt “de zaadjes zijn gepland”  En ik heb genoeg handvatten gekregen om thuis verder te gaan en da ga ik zeer zeker doen.
Voor ik me inschreef heb ik echt wel even getwijfeld. We hebben het niet breed en het is best even een uitgave. Maar ik zat zo met mezelf in de knoop dat ik me toch heb ingeschreven.
En ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben dat ik het toch gedaan heb. Ik vond het echt iedere euro meer dan waard.
Angela is een fijne docente. Ze heeft echt aandacht voor ieder persoonlijk en weet toch alles met de groep te verbinden.
Dit gaf een gevoel van veiligheid binnen de groep en daardoor werd er heel open over dingen gesproken. Wat weer zorgde voor veel herkenning.
Ik kan echt iedereen deze training aanraden.
Angela, dankjewel”
Liefs,
Naam:Annelies
Leeftijd:
Beroep:
Ik ben zelf ook blij dat ik de mindfulnesscursus naar alle tevredenheid  heb mogen  beleven. Nogmaals mijn dank er voor. Voel mij steeds beter in mijn  vel gaan worden.
Een klein verslag hoe ik het ervaren heb: Ik heb in deze training gewaardeerd de ongedwongen sfeer op een mooie locatie.
De prijs was dat ik op een nieuwe manier kennis maakte in mijn manier van denken en doen.
Het moeilijkst vond ik toch wel de bodyscan. Had moeite met het concentreren  van het ingesproken bandje, maar door het vaker te gaan doen, gaat het me nu toch beter af.
Mijn verandering bij mij zelf is dat ik door mijn ademhalings oefeningen minder opgejaagd voel, en dat ik meer met aandacht stil sta bij wat er is, en niet meer bij wat er was geweest. Gebeurtenissen te laten zijn voor wat ze zijn. Wat me geleerd heeft om vorm te geven aan mijn leven is toch wel dat ik dichter bij mij zelf wil blijven , bewuster te zijn.
Angela ik wens jou samen met je gezin hele fijne feestdagen en een gezond 2017 toe.
We laten het oude los zodat er ruimte komt voor het nieuwe.
Vriendelijke groet
Ans Bruins
Naam:Ans
Leeftijd:71
Beroep:Huisvrouw
Hallo Angela
Hier mijn verslagje over de Mindful genieten. Ik heb net de Mindful genieten cursus afgerond. Wat een geweldige ervaring was dat voor mij. Een hele mooie toevoeging aan mijn dagelijkse leven,  ik noem het maar levensles. Door vaker bij de dingen stil te staan ben ik relaxter gaan leven.
Bij de intake met Angela heb ik gevraagd of er iets van “zweverigs” in de cursus  zat (absoluut niet mijn ding ). Haar antwoord was nee, klopte helemaal.
Angela is een geweldige Mindful coach! De Stiltedag was ook fantastisch. Ik zag daar best tegenop om een hele dag stil te zijn.  Maar wat was dat een mooie ervaring.”
Naam:Anoniem
Leeftijd:
Beroep:

Een 8 weekse mindfultraining gehad bij Angela van der Hout. Wat een mooie een leerzame ervaring. Ook al denk je je grenzen en je gevoel te kennen dan nog kan deze training je meer inzicht in jezelf geven, maar vooral belangrijk wees lief voor jezelf en zorg goed voor jezelf. Deze training zorgt voor de bewustwording daarvan! Hoe sta je in het leven. Echt een aanrader voor zowel dames als heren en Angela is een fantastische trainer. Dank je wel voor de mooie en leerzame 8 weken!”

Sandra

Naam:Sandra
Leeftijd:43
Beroep:Onderneemster

Hoi Angela,

Ik heb veel geleerd in de afgelopen weken. Uiteraard over de verschillende oefeningen en theorie maar met name over mezelf. Een hele mooie ervaring. Inmiddels heb ik een aantal oefeningen die ik prettig vind en in de praktijk goed kan toepassen. Dat zijn de zittende yoga, bodyscan en de 3 min ademhalingsoefening. En bewust lopen gebruik nu vaak als ik buiten ben. Het doel was meer rust te krijgen, minder te piekeren/stress en meer los te kunnen laten. En dit heeft mij zeker geholpen! Ik merk dat ik mij minder druk maak en als er toch iets is dan kan ik veel sneller uit die negatieve gedachten komen! En ik accepteer nu ook meer dat bepaalde situaties soms zo zijn. Het is wat het is en het mag er zijn. Mijn volgende doel is nu om dit ook vast te houden en tijd te maken voor de oefeningen, tijd voor mezelf. Dat wordt nog best een uitdaging.. Maar we gaan ervoor!

In het begin vond ik het lastig om zoveel te oefenen, omdat het soms voor mij saai werd of dat ik in slaap viel. Dat voelde dan niet prettig. Maar ook dit zegt dan weer iets over mezelf.

De Stiltedag was ook waardevol.. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten.. Zo lang niet praten, maar wat was die dag bijzonder.. Dat ga ik zeker nog een keer doen. Ik had voor vandaag ook een symbool.. Een grote ketting met hartjes eraan. Tijd, aandacht en dus liefde voor jezelf. Goed voor jezelf zorgen! Deze ga ik ook ophangen.. Zodat ik hier elke dag aan wordt herinnerd.

Ook wil ik iedereen van de groep bedanken! Samen hebben we veel bereikt. Ik voelde me welkom en veilig, en dat waardeer ik enorm.
Ik wens jullie allemaal alle goeds toe en zorg goed voor jezelf! Hopelijk zien we elkaar terug bij een opfrisavond of stiltedag.

En natuurlijk een groot compliment voor Angela. Een warm en betrokken persoon die ik zeker ga missen! Een topvrouw!”

Naam:Anoniem
Leeftijd:
Beroep:

Het is alweer ruim 4 maanden geleden dat ik het mindfulness avontuur ben begonnen. Direct na de training merkte ik de goede resultaten al.
Maar dan begint het pas. Lukt het me ook om vol te houden nu ik niet meer wekelijks een les van Angela heb?
Ja,dat lukt. Oké toegegeven na een week of 3 was het nieuwtje eraf en bleek ik niet consequent genoeg. Dus de klad kwam er in.
Maar doordat ik geleerd had meer op mijn lijf en gedachten te letten, ontdekte ik dat ik me niet meer zo relaxed voelde.
Dus toch maar weer opgepakt (heel fijn dus dat we de geleide oefeningen van Angela mochten houden. dat geeft net even een zetje in de juiste richting.)
Wel pas ik de oefeningen zo aan dat ik het ook prettig vind om te doen. (In de groep was ik een van de weinigen die de bodyscan niet fijn vond…die doe ik dus heel eigenwijs niet meer)
De yoga oefeningen daarentegen passen echt bij mij en die heb ik dan ook uitgebreid. Door het “eigen” te maken hou je het ook makkelijk vol.

Inmiddels is Mindfulness onderdeel van mijn leven geworden en gaat het grotendeels vanzelf. Ik ben veel bewuster van mezelf en wat ik doe.
Heb het gevoel dat ik er echt toe doe en laat me niet meer gek maken. Het is wat het is.

En misschien wel het grootste compliment kreeg ik laatst van een collega toen ze zei “ wat zie jij er goed uit, zo relaxed, dat viel me vorige week ook al op”
Nou als dat geen teken is dat het me goed doet dan weet ik het ook niet meer.

Angela bedankt!

Naam:Anoniem
Leeftijd:
Beroep:

Wat een geweldige ervaring! Ik raad het iedereen aan. Je wordt een betere ik!

Patty

Naam:Patty
Leeftijd:24
Beroep:Verkoop medewerkster

Angela,

Dank voor je tijd, aandacht en openheid.

Tijd, die aandacht is. Landschap, dat omarmt. Huis, dat koestert, tijd, die aandacht is. Hand, die deelt, hand, die heelt. Gezicht dat oplicht, herkent, bemint. Menselijk gezicht.

Het was heel fijn en waardevol om onder begeleiding van jou 8 weken intensief bezig te zijn geweest met MindFul Genieten.

Het heeft me al heel veel gebracht en me veel tools gegeven om er blijvend mee bezig te zijn.

Dank je wel Lideke

Naam:Lideke
Leeftijd:54
Beroep:Praktijk verpleegkundige

Hoi Angela,

Ik heb bewust even gewacht omdat bij mij nog het een en ander moest bezinken maar hier ook mijn referentie. Weet niet meer waar ik een referentie kan plaatsen dus doe ik het maar zo, Enkele tijd geleden heb ik de 8 weekse cursus bij Angela gevolgd. Mijn doelen waren om te leren loslaten en om beter voor mezelf te zorgen. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten en ben er blanco ingegaan. Wat was de eerste avond al bijzonder, dingen zo te ervaren dat je er werkelijk bij stil staat, geniet en ervaart.
Gaande weg de lessen werd ik me steeds meer bewust van dingen, kwamen er veel emoties los en leerde ik ook om dingen te accepteren zoals ze zijn…..want het is zoals het is. Wat heb ik enorm veel geleerd die 8 weken en nog steeds pluk ik er de vruchten van. Regelmatig doe ik nog de bodyscan en de yoga oefeningen.  Zoals Angela zegt….het zaadje is geplant. En dat is ook echt zo. Na het planten ga je oogsten en langzaam maar zeker begin ik met oogsten.
Bedankt lieve Angela, wat was het fijn!”
Naam:Anoniem
Leeftijd:
Beroep:

Hoi Angela,

De mindfulness-cursus bij Angela heeft mij meer gegeven dan ik had durven hopen. De yoga- en meditatieoefeningen bieden mij de mogelijkheid om de drukte in mij hoofd terug te brug te brengen tot een open en ontspannen gevoel. Stilstaan bij dagelijkse gewoontes en bewust omgaan met het dagelijkse (drukke) leven  daar is deze cursus een goed start voor. Uiteindelijk ben ik in staat  (nog) meer te genieten van het leven door er van doordrongen te zijn dat lijf en gevoel goed onderhouden moeten worden.

Een Stilte-dag ervaring

Afgelopen zaterdag de stilte dag gehad. Wat een bijzondere ervaring. Ik zag er een beetje tegenop. Van 10 tot 16 uur niet praten. Dat hou ik toch nooit vol. Maar wat was het fijn. Gelijk vanaf de 1ste minuut was het niet vreemd. Volledig op jezelf gericht wat voel ik, wat zijn mijn gedachten. Angela heeft de groep heel mooi begeleid met afwisselde meditatie en yoga oefeningen. Even wennen tijdens de lunch,niet praten en elkaar even niet aankijken ook dat ging goed. En bijzonder dat je al je aandacht bij het eten hebt. Meer zien en proeven. In 1 woord heerlijk. Ik ga zeker mee in een volgend stilte moment. Dank je wel Angela. Sowieso voor de mindFul training. Erg veel aan gehad.

Groet Janneke

Naam:Janneke
Leeftijd:
Beroep:Wijkverpleegkundige

Mindfulness als Kompas

Ik had al eens eerder met het idee gespeeld om een training Mindfulness te gaan doen omdat ik merkte dat ik niet op een handige manier met stress om ging. Mijn gedachten bleven hangen in “Had ik maar-en-Wat als nou”

Denken in cirkels van verleden en toekomst had te veel de overhand, voelen en handelen vanuit het hier en nu lukte niet echt. Maar het was er nog steeds niet van gekomen. Totdat ik in de periode tussen augustus 2015 en oktober 2016 werd geconfronteerd met een dubbel verlies.

Mijn echtgenoot overleed en ik verloor van mijn baan na ruim 36 jaar. De teksten van quotes als: “Verlies je kunt er niet omheen, Je komt er niet overheen, Je moet er doorheen” “Soms wordt je genoodzaakt jezelf opnieuw uit te vinden; een nieuwe realiteit waarmee je probeert om te gaan…” waren voor mij waarheden geworden.

Om dit verlies te kunnen accepteren, daarbij had ik wel hulp nodig. Ik heb de MindFulness MBSR training van 8 weken gedaan bij Angela. Haar vriendelijke, begripvolle begeleiding en de duidelijke manier van uitleg tijdens de bijeenkomsten gaf me een vertrouwd gevoel. Er was ruimte om aan iedereen in de groep persoonlijke aandacht te geven. Mindfulness is voor mij een Kompas geworden bij het vinden van mijn nieuwe weg door het leven. Leren om te gaan met alles wat er in het hier en nu op mijn pad komt en dat te laten zijn wat het is. Hoewel ik nog vaak de “handleiding” van dit Kompas erbij moet pakken om te blijven oefenen en herhalen, heb ik er vertrouwen in dat Mindfulness zich zal ontwikkelen tot mijn innerlijke gids.

Bedankt Angela voor deze steun. Truus

Naam:Truus
Leeftijd:60
Beroep:Groepsleerkracht

Wacht niet tot morgen, start vandaag!

6
jan.
MindFulness wandelen 4 weekse training
 • 10:00 - 11:30
 • Buntwal 9, 3864 MX Nijkerkerveen
7
dec.
MindFulness MBSR 8 weekse ochtendtraining 7 december
 • 09:30 - 12:00
 • Buntwal 9 3864 MX Nijkerkerveen
26
nov.
Opfrisavond-Mindfulness-Yoga
 • 19:30 - 21:00
 • Buntwal 9 3864 MX Nijkerkerveen
15
nov.
MindFulness MBSR 8 weekse avondtraining 15 november
 • 19:30 - 22:00
 • Buntwal 9 3864MX Nijkerkerveen
8
nov.
MindFulness MBSR 8 weekse ochtendtraining 8 november
 • 09:00 - 11:30
 • Buntwal 9 3864MX Nijkerkerveen
7
nov.
Compassie 8 weekse ochtendtraining 7 november
 • 09:00 - 11:30
 • Buntwal 9 3864MX Nijkerkerveen
6
nov.
MindFulness MBSR 8 weekse avondtraining 6 november
 • 19:30 - 22:00
 • Buntwal 9 3864MX Nijkerkerveen
31
aug.
MindFulness retraite week in Frankrijk
 • 09:00 - 22:00
 • Joia Clot del Pal, 09600 Montbel Frankrijk