Voor het komende najaar ga ik speciale ontwikkelde 5-daagse MindFulness trainingen geven, start op zaterdag 6 november. Dus 5 intensieve dagen waar alle 8 thema’s van de MBSR worden behandeld. Deze 5-daagse is deels in het weekend dus je hoeft minder vrij te nemen en bent sneller klaar om MindFulness in de praktijk te beoefenen. Dus benieuwd wat dit gaat inhouden lees dan snel verder……..

5-daagse MindFulness training

Hoe zou het zijn om tijdens de 5 daagse MindFulness training even jezelf helemaal te resetten op een heerlijke lokatie in het midden van het land, een centrale plek makkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Vlakbij het water en voorzien van een lunch tijdens alle dagen van de training.

Wil je met fijne en veilige hulp uit je vastgeroeste patronen en bewuster gaan leven en vooral genieten wat het leven je te bieden heeft dan is deze MindFulness 5-daagse training zeker iets voor jou! Heb je geen tijd of kun je moeilijk langere tijd een dagdeel missen in je agenda dan is deze 5-daagse MindFulness training voor jou interessant, elke dag van 10.00-16.00 uur inclusief een lunch krijg je alle 8 thema’s van de MindFulness behandeld.

Inbegrepen in de 5-daagse MindFulness training:

  • 5 dagen van 10.00-16.00 uur
  • werkboek van 80 pagina’s
  • MP3 voor thuis oefenen
  • koffie, thee en water gedurende alle 5 cursusdagen
  • lunch gedurende alle 5 dagen
  • zitkussens en/of bankjes
  • dikke meditatiematten

Maximaal 10 deelnemers per 5-daagse MindFulness training. Op dit moment (23 juni) zijn er al 3 deelnemers die zich hebben opgegeven dus dat begint al goed;) We gaan starten met de 5-daagse MindFulness op zaterdag 6 november, zie verder de links naar de training zelf.

geen tijd maar wel MindFulness willen leren, dan is dit jouw kans