Accepteer jezelf met MindFulness

Accepteer jezelf met Mindfulness

Je zelfbeeld staat onder druk, om je heen hoor en zie je alleen maar hoe mooi je moet zijn, niet te zwaar mag wegen en vooral doen wat je omgeving van je verwacht. Resultaat is dat veel mensen tegenwoordig denken dat ze niet goed genoeg zijn!

Je eigen zelfbeeld wat ooit is gemaakt verandert continue omdat mensen zich steeds gaan aanpassen aan de normen van anderen. Hierdoor ga jezelf geloven dat alles wat jij wilt, voelt en doet niet goed genoeg is en je wilt je steeds meer aanpassen aan de eisen en wensen van je omgeving.

STOP ermee laat je niet steeds door anderen verbeteren en veranderen, jij bent uniek en deze kritiek heb jij niet nodig!

MindFulness leert je te accepteren, niet alleen jezelf zoals je werkelijk bent maar ook situaties waarin je terecht komt tijdens je leven. MindFulness leert je te ontdekken dat je niet langer onzeker hoeft te zijn en dat je bewust wordt van de invloed die anderen op je kunnen uitoefenen.

Hoe bewuster je wordt van deze dingen hoe beter je je eigen richting in je leven kunt aangeven, wil jij dat ook?

Schrijf je in voor een MindFulness MBSR training met een gecertificeerde categorie 1 trainer en STOP met je aanpassen aan anderen.

Voor 20 maart zijn nog twee plekken en voor vrijdag 24 maart zijn er nog 4 plekken. Ook voor individuele trainingen is het mogelijk om vanaf maart in te schrijven. Vanaf oktober staan er weer najaarstrainingen in de planning die voor de kerstdagen klaar zijn.

Actie formulier

  • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy