Bedankt voor je Frankrijk aanmelding.

Dank je wel voor je bericht waarin je aangeeft dat je interesse hebt om met ons mee te gaan naar Frankrijk. Een heerlijke Mindfulness week in alle rust in een prachtige natuur met mooi uitzicht op de Pyreneeën.

Het zal weer een bijzondere week gaan worden en de laatste jaren hebben mijn deelnemers met volle teugen kunnen genieten van het gehele weekprogramma, de accommodatie en de verzorging er omheen.

Mocht je gelijk al je plekje definitief willen reserveren, omdat we maar kleine groepjes uitnodigen, dan kan dat natuurlijk, wil je dan voor mij even het intakeformulier invullen zodat ik wat meer van je weet.

Ik neem in ieder geval contact met je op, dit kan per email of ik bel je even.

Wil je wellicht al verder lezen wat MindFulness voor jou kan betekenen dan zijn er diverse boeken die wellicht een aanvulling kunnen zijn voor je. Ik heb alvast diverse boeken voor je klaargezet zodat je makkelijker kunt kiezen op MindFulness boeken.

Al mijn trainingen en workshops vallen onder de MindFul Genieten algemene voorwaarden!

Soms komen berichten niet aan in jouw postvak, wellicht zit het dan in de SPAM folder, check deze regelmatig en mocht je een bericht van MindFul Genieten zien staan dan kun je met onderstaande tips je spamberichten opschonen en ervoor zorgen dat deze MindFulness berichten niet meer in de spam terecht komen;

BEGELEID WORDEN DOOR….

Tijdens de MindFulness retraite week wordt je volledig verzorgd en begeleid door Angela.

Angela verzorgd met liefde en aandacht een veilige setting voor deze week. De eigenaar van de accommodatie en zijn vrouw verzorgen de inwendige mens en zorgen voor de ontspannen sfeer tijdens de week. Edwin de man van Angela brengt jullie allemaal op de goede plekken wanneer er een uitstapje gemaakt gaat worden.

Welkom bij de 5-daagse MindFulness training

EEN OASE VAN RUST

Hoe voorkom je dat gewenste e-mail als spam wordt verwijderd?

Voorkomen dat berichten van een specifieke afzender als ongewenst worden bestempeld? Neem dan, afhankelijk van het gebruikte e-mailprogramma, een van de volgende maatregelen:

 • Windows Live Mail
  Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (via de blauwe knop op het lint, Opties, Beveiligingsopties, tabblad Veilige afzenders kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
 • Windows Mail
  Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (via ALT-Extra, Opties voor ongewenste e-mail kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
 • Outlook Express
  Outlook Express is niet voorzien van een filter voor ongewenste e-mail.
 • Outlook
  Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender nooit blokkeren(Outlook 2010/2013)/Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (Outlook 2007 en ouder). Via Opties voor ongewenste e-mail (rechter muisknop) kunnen de instellingen van het filter worden aangepast.
 • Gmail gebruikers let op!
  Wellicht komen onze berichten en emails niet direct in uw inbox binnen, maar onder de tab “Reclame” (Promotions). Om dit in de toekomst te voorkomen, kunt u twee dingen doen:
  1. Verplaats de betreffende e-mail naar de tab Primair (persoonlijk inbox). Op de vraag of alle e-mails van dezelfde afzender ook onder de tab primair geplaatst moeten worden, antwoordt u ‘Ja’.
  2. Markeer de e-mail met een ster. E-mails met een ster plaatst Gmail niet alleen onder de tab Reclame, maar ook onder de tab Primair.
 • Gmail
  Open het e-mailbericht, knop Meer (pijltje naar beneden), optie Berichten zoals deze filteren, link Filter maken met deze zoekopdracht, activeer Nooit naar Spam verzenden, knop Filter maken (via het tandwieltje, Instellingen, tabblad Filters kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
 • Microsoft-account (Outlook, Hotmail, MSN, Live, e.d.)
  Klik op het tandwieltje, Opties, optie Veilige en geblokkeerde afzenders, optie Veilige afzenders.

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.