Bedankt voor je inschrijving op mijn nieuwsbrief.

Mindfulgenieten-uitsnede-linkskijken-webIk heb net zo’n hekel aan spam als een ander dus je kunt je altijd weer uitschrijven maar probeer eerst eens een tijdje of je het wat vindt.

Ik zal een aantal keer per jaar een nieuwsbrief versturen met leuke Mindfulness tips, oefeningen en aanbiedingen, blijf ons volgen op mijn MindFul Genieten Facebook pagina en deze website voor meer nieuws.

Ben je alvast benieuwd naar eerder verstuurde nieuwsbrieven?

Nieuwsbrief Mei 2016

Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief Januari 2016

Wil je wellicht al verder lezen wat MindFulness voor jou kan betekenen dan zijn er diverse boeken die wellicht een aanvulling kunnen zijn voor je. Ik heb alvast diverse boeken voor je klaargezet zodat je makkelijker kunt kiezen op MindFulness boeken.

Al mijn trainingen en workshops vallen onder de MindFul Genieten algemene voorwaarden!

Soms komen berichten niet aan in jouw postvak, wellicht zit het dan in de SPAM folder, check deze regelmatig en mocht je een bericht van MindFul Genieten zien staan dan kun je met onderstaande tips je spamberichten opschonen en ervoor zorgen dat deze MindFulness berichten niet meer in de spam terecht komen;

Hoe voorkom je dat gewenste e-mail als spam wordt verwijderd?

Voorkomen dat berichten van een specifieke afzender als ongewenst worden bestempeld? Neem dan, afhankelijk van het gebruikte e-mailprogramma, een van de volgende maatregelen:

 • Windows Live Mail
  Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (via de blauwe knop op het lint, Opties, Beveiligingsopties, tabblad Veilige afzenders kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
 • Windows Mail
  Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (via ALT-Extra, Opties voor ongewenste e-mail kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
 • Outlook Express
  Outlook Express is niet voorzien van een filter voor ongewenste e-mail.
 • Outlook
  Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender nooit blokkeren(Outlook 2010/2013)/Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (Outlook 2007 en ouder). Via Opties voor ongewenste e-mail (rechter muisknop) kunnen de instellingen van het filter worden aangepast.
 • Gmail
  Open het e-mailbericht, knop Meer (pijltje naar beneden), optie Berichten zoals deze filteren, link Filter maken met deze zoekopdracht, activeer Nooit naar Spam verzenden, knop Filter maken (via het tandwieltje, Instellingen, tabblad Filters kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
 • Microsoft-account (Outlook, Hotmail, MSN, Live, e.d.)
  Klik op het tandwieltje, Opties, optie Veilige en geblokkeerde afzenders, optie Veilige afzenders.
Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.