minfulgenieten-vakantie-tips

Mindfulness en vakantie een goede combinatie?

Je herkent het wellicht wel, gauw de laatste mailtjes en belletjes wegwerken voordat je op vakantie kunt gaan. De agenda staat nog bomvol met afspraken want je kunt per slot van rekening niet zomaar op vakantie gaan toch?

Mindful Genieten op je vakantie.

Bewust met je vakantie bezig houden is al een stap in de goede mindfulness richting. Wat is nou echt belangrijk en wat kan ook wel even blijven rusten wanneer je weer thuis bent. Bewust omgaan met de dingen van de dag en veel relativeren zal zorgen voor de broodnodige ontspanning.

Laat je eens gaan op vakantie, wees het kind wat al lang verstopt zit in je lichaam en geniet van de dingen van de dag met de mensen om je heen. Probeer het eens en voel de ervaring wat het met je doet.

En na de vakantie kun je weer de goede voornemens oppakken om wellicht eens een MindFulness MBSR 8-weekse training te gaan volgen, in oktober start ik weer met de nieuwe najaars training en afhankelijk van de aanmeldingen ga ik ook een training starten in november.

Kijk eens op de Mindfulness trainings agenda voor de data en verder informatie, hou ook mijn Facebook pagina in de gaten voor opfris-avonden en stilte dagen

minfulgenieten-vakantie-tips