fase 1-mindfulgenieten-nieuwe trainingsruimte

Nieuwe trainingsruimte voor MindFul Genieten

Half november ging de beuk erin bij ons. Twee paardenstallen moesten worden gesloopt en mijn man Edwin mocht zijn work-out in de stallen verrichten. 3000 kilo steen afbreken en wegsjouwen was zijn dagelijkse ritueel. Ja we zullen het gaan weten, de verbouwing is begonnen aan iets wat gigantisch mooi gaat worden.

Vanaf half november zijn we dagelijks in de weer geweest om de voormalige garage en paardenstallen met behoud van oude details om te bouwen naar een mooie sfeervolle trainingsruimte. Er zijn twee puien ingekomen met openslaande deuren die een prachtig uitzicht hebben over het grasveld en de weilanden. Straks zie ik het al voor me, heerlijk voor je uit kijken de weilanden in waar de dieren lopen, genieten van het groen en het leven wat het boerenland brengt.

 

groot gat-mindfulgenieten
het eerste gat zit erin, oeps!
fase2-mindfulgenieten
De nieuwe deuren staan klaar
uitzicht-mindfulgenieten
Het uitzicht vanuit de nieuwe ruimte, mooi he!
groot-gat-trainingsruimte-mindfulgenieten
Gelukkig hadden we mooi weer
voorbereiding-trainingsruimte
Veel hout wordt er verwerkt in het interieur
trainingsruimte-mindfulgenieten
Vakmensen aan de slag
mindfulgenieten-nieuwe-trainingsruimte
En het uiteindelijke resultaat, WOW!
nieuwe trainingsruimte-mindfulgenieten
Echt mooi geworden, toch?