Over mij

Hallo ik ben Angela werkzaam als MindFulness trainer voor volwassenen en jongeren. Door mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen die “pieker” gedachten hebben ben ik ervan overtuigd dat MindFulness een goede start in iemands leven kan zijn, de juiste handvatten die iemand nodig heeft om zijn of haar “pieker” gedachten bewust te ervaren.

Ik ben vanuit mijn jarenlange ervaring op het gebied van lichaamsbehandelingen richting MindFulness gegaan en heb een praktijkruimte in Nijkerkerveen. Ik ben een gecertificeerd categorie 1 Mindfulness MBSR trainer en lid van de beroepsvereniging  VMBN.  De komende maanden zal ik ook MindFulness trainingen voor kinderen in de leeftijd van 4-14 jaar gaan aanbieden en tevens vervolgtrajecten voor MBSR trainingen introduceren, ik wil graag na een 5-daagse MindFulness training ook een vervolgtraject samen met jou opzetten indien nodig.

Net afgestudeerd voor de vervolg training van MindFulness die Compassietraining heet. Ben wederom gecertificeerd nu voor MBSL register A trainer,

  • MBCL Register A: zij die gecertificeerd MBCT/MBCT/Breathworks trainer zijn (categorie 1 of 2 bij de VMBN) en de formele MBCL groepstraining als geheel aanbieden als vervolg op MBSR/MBCT.
  • AMT trainer (Academie Mindful Teaching, kindertrainer
  • Uitgever van eigen MindFulKompas een werk- en doe MindFulnessboek.

Deze compassietraining is een prachtig vervolg voor deelnemers die al een keer een  MindFulness training hebben gevolgd en graag verder willen gaan om zich zelf te ontwikkelen. Zoals al eerder aangegeven is MindFulness geen trucje wat je gaat leren maar een bewuste verandering van je levenswijze waar jezelf de architect van bent.

In tegenstelling tot andere trainers ben ik fulltime bezig met het geven van MindFulness trainingen en coach gesprekken. Mijn deelnemers zijn allemaal erg positief over mijn aangeboden trainingen en ik nodig je uit om deze deelnemer ervaringen te lezen. De MindFulness MBSR trainingen geïntroduceerd door Jon Kabat-Zinn zijn wetenschappelijk onderzocht en heeft in deze onderzoeksresultaten ook bewezen dat het werkt voor veel mensen.

Geboren in 1969, getrouwd, dyslectisch en met een gezin van 4 kinderen heb dus al een heel leven achter de rug met diverse ervaringen die van nut komen in het geven van trainingen  met een persoonlijke touch! Jarenlang training en scholing heeft mij gebracht op dit moment dat ik MindFulness trainingen kan en mag geven aan anderen.

Helaas zie ik ook vaak dat er veel kaf onder het koren zit bij het aanbod van MindFulness trainers. Veel mensen hebben een cursus gevolgd en denken dat ze het ook wel kunnen en geven zonder echt veel opleiding of adequate kennis MindFulness trainingen.

Waarom ben ik gestart met MindFul Genieten? Iedereen maakt wel eens wat mee in zijn/haar leven dat is niet uniek maar wat wel uniek is hoe je ermee om gaat wanneer dit je overkomt. Ik heb gemerkt dat het volgen van MindFulness trainingen je je lichaam en geest meer in balans brengt waardoor je mee in het nu leeft.

En dat wil ik je graag ook leren omdat het mij zoveel heeft gebracht!

Geen zweverigheid

Professor Filip Raes van de KU in Leuven geeft in zijn video aan dat er veel niet gecertificeerde trainers zijn die mede daarvoor zorgen dat mensen een zweverig gevoel bij MindFulness krijgen. Gelukkig verteld deze professor het volgende in zijn video;

  • MindFulness is niet zweverig
  • MindFulness is geen quatsch
  • Het is een doordachte bewezen methode
  • Natuurlijk geen tovermiddel voor alle problemen
  • Mindfulness is zeer geschikt voor “pieker” gedachten

Angela

Angela

MindFulness | Compassietrainer | Auteur

Angela is een gecertificeerde fulltime MindFulness- en Compassietrainer. Daarnaast is zei ook kindertrainer en auteur van haar MindFulness dagboek met de titel MindfulKompas

MindFul-genieten-Angela-en-client
MindFulness-9-tips MindFulgenieten

8

jaar ervaring in mens en intuitie

213

deelnemers die ik heb mogen begeleiden

+50

Bijeenkomsten, trainingen en workshops bijgewoond

8

weken is er nodig om je levensstijl te veranderen

Als je de schoonheid in de simpelste dingen kunt zien maakt dat je leven zoveel mooier.

Certificaten en diploma’s

Mijn certificaten

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.