Stiltedag

een dag voor jou als cadeau, even geen prikkels en in jezelf keren

5.uur

stiltedag

Wat doen we op deze Stilte-dag

Ontsnap aan de drukte met mijn unieke Mindfulness Stiltedag!

Heb je behoefte aan een moment van rust en stilte in deze hectische wereld? Doe mee met mijn Mindfulness Stiltedag en ervaar de kracht van stilte. Of je nu een ervaren mindfulness beoefenaar bent of nieuw in de wereld van meditatie, deze dag is een cadeau voor jezelf.

Wat je kunt verwachten

Op deze bijzondere stiltedag begeleid ik je met diverse oefeningen en meditaties. Jij brengt de middag door in stilte, zonder oogcontact en andere sociale omgangsvormen die je dagelijks gewend bent. Het kan een uitdaging lijken, maar de meeste mensen vinden het een verfrissende en heerlijke ervaring.

Stilte als oase van rust
In onze drukke levens is er weinig ruimte voor echte stilte. We zijn constant bezig met praten, lezen, en luisteren. Tijdens deze stiltedag hoef je niets te doen behalve genieten van de stilte en de rust om je heen.

Ervaar de voordelen van stilte
Vijf uur lang in volledige stilte doorbrengen kan wonderen doen voor je mentale en fysieke gezondheid. Het helpt je om je geest te kalmeren, je gedachten te ordenen en je innerlijke rust te vinden.

Waarom deelnemen aan de Stiltedag?

 • Verbeter je mentale gezondheid
  Stilte helpt je om je geest te ontspannen en je gedachten te verhelderen. Dit vermindert stress en bevordert een gevoel van welzijn.
 • Vind innerlijke rust en balans
  Door je aandacht te richten op het huidige moment zonder afleidingen, kun je een diepe innerlijke rust en balans ervaren.
 • Verhoog je concentratie en focus
  De oefeningen en meditaties helpen je om je concentratie te verbeteren, wat je zowel in je persoonlijke als professionele leven ten goede komt.

Veelgestelde vragen

Wat is een stiltedag precies?
Een stiltedag is een periode waarin je je volledig in stilte onderdompelt, begeleid door mindfulness oefeningen en meditaties.

Zijn er beginnersvriendelijke activiteiten?
Ja, de stiltedag is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in mindfulness en meditatie.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?
Veel deelnemers ervaren al tijdens de stiltedag een diep gevoel van ontspanning en helderheid.

Wat kost de stiltedag?
De kosten voor deze volledig verzorgde stiltedag zijn 125 euro. Dit is inclusief lunch, hapjes en drankjes.

Schrijf je vandaag nog in!

De stiltedag vindt plaats op zondagmiddag 13 oktober in Nijkerkerveen, een prachtige plek op het platteland tussen de weilanden en paarden. De dag begint om 10 uur en wordt volledig begeleid door Angela. We hebben nog een paar plekken vrij, dus geef je snel op om zeker te zijn van jouw deelname.

Schrijf je in voor onze unieke stiltedag en ontdek de kracht van stilte. Bezoek onze website www.mindfulgenieten.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Laat deze kans niet voorbijgaan en gun jezelf een dag van volledige rust en stilte. Neem de eerste stap naar een stressvrij en gebalanceerd leven met Mindful Genieten.

Actie formulier

 • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy

MindFulness trainer

MindFulGenieten-Angela-gecertificeerde-trainer

Angela van der Hout

 • Categorie 1 Mindfulness MBSR trainer
 • MBCL Register A Compassie trainer
 • Lid van VMBN beroepsvereniging
 • vergoed door zorgverzekeraars
 • nieuwe praktijkruimte
 • Fulltime MindFulness trainer
 • Vervolgtrainingen
 • Kinder-jeugd trainingen
 • MindFul coachen

Komende stiltedagen

 • zondag 13 oktober

  Van 10:00 – 16:00

  voor oud-deelnemers en liefhebbers van meditatie en stilte.

  Inclusief; Lunch, hapjes en drankjes

Locatie: Buntwal 8 Nijkerkerveen

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.