Afspraak maken voor Christelijke MindFulness training

Wil je graag kennismaken met de gecertificeerde trainer Angela of je gelijk aanmelden voor een  8-weekse aandachts training?

Afspraak maken voor de aandachtstraining via het PKN (Protestantse Kerk Nederland), vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op met je…

  • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy
    Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten!

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.