MindFulness agenda

Anti-stress workshop 1 dag

We hebben allemaal stress maar waar komt het vandaan en wat kan ik eraan doen?

In 1 dag gaan we dieper in de theorie en praktijk wat stress doet met je. Welke schadelijke gevolgen stress kan hebben en welke oefeningen ik je meegeef om thuis minder stress te hebben.

Nieuwe oefeningen, meditaties en theorie maken het onderwerp stress beter toegankelijker. Stress is niet erg mits het maar kortstondig is, bij langdurige stress gaat het chronisch worden en daar zijn de gevolgen niet van te overzien. Ik noem maar overspannenheid, burnout en depressie.

MindFulness MBSR de 5-daagse MBSR training.

Deze MindFulness training is de officiële MBSR training die door steeds meer zorgverzekeraars vergoed wordt. Deze training wordt door een gecertificeerde trainer (Angela) gegeven en is op basis training van de 8-weekse MBSR training maar dan in 5 intensieve dagen. Elke dagdeel is er een thema van 2,5 uur en tussendoor staat er een lunch klaar. Elke dag wordt afgesloten met twee MindFulness thema’s om verder thuis te kunnen oefenen.

Tijdens deze training is er ook een ‘stiltedag’ als onderdeel van deze training. Je leert in deze MindFulness 5-daagse MBSR training meer vaardigheden die je in het dagelijkse hectische leven kunt gaan toepassen. Na deze training zal ik je de weken nadien nog begeleiden, je staat er dus niet alleen voor.

MindFulness MBSR de 8 weekse MBSR training.

Deze MindFulness training is de officiële MBSR training die door steeds meer zorgverzekeraars vergoed wordt. Deze training wordt door een gecertificeerde trainer (Angela) gegeven en is op basis training van de 8-weekse MBSR training met elke week 2,5 uur training. De overige tijd ben je thuis aan het werk om alle oefeningen, theorie en mediaties in de praktijk te brengen.

Tijdens deze training is er ook een ‘stiltedag’ als onderdeel van deze training. Je leert in deze MindFulness 8-weekse MBSR training meer vaardigheden die je in het dagelijkse hectische leven kunt gaan toepassen.

Anti stress week in Frankrijk

Deze anti stress week in Zuid Frankrijk zal een week zonder prikkels zijn. Op loopafstand van een groot meer staat onze locatie op een bebost terrein van 6 hectare groot. Elke dag in rust een balans zoeken tussen werk en prive dat zal het thema zijn. De gehele week staat in het thema van anti stress, hoe ga je ermee om, hoe ga je het herkennen en wat doet het met je.

Wist je dat alle grote internationale bedrijven zoals Google, Facebook enz. ook aan actieve anti stress programma’s doen?

Maatwerk workshop MindFulness voor bedrijven

Mindfulness op het Werk is een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren. Grote bedrijven als Google, Nike, KLM en Nike laten hun medewerkers mindfulnesstrainingen volgen.

Steeds meer (wetenschappelijke) onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness op de werkvloer en daarom stimuleren steeds meer organisaties hun werknemers om mindfulness te gaan beoefenen. Mindfulness op het werk is bewezen, effectief en heeft een heel praktische insteek.

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.