MindFulness agenda

Ontdek de kracht van Mindfulness met de 5-daagse MBSR-training!

Wil je meer rust en balans ervaren in je leven? Dan is de Mindfulness MBSR-training iets voor jou! Deze officiële MBSR-training, vergoed door steeds meer zorgverzekeraars, biedt jou de perfecte gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Onder leiding van de ervaren en gecertificeerde trainer Angela, duik je vijf intensieve dagen in de wereld van Mindfulness.

In plaats van de gebruikelijke 8-weekse training, biedt deze unieke 5-daagse MBSR-training je een geconcentreerde ervaring. Elke dagdeel staat een specifiek thema centraal, waarbij je gedurende 2,5 uur diepgaand leert en groeit. En niet te vergeten: er staat een heerlijke lunch voor je klaar, zodat je vol energie verder kunt.

Wat deze training extra bijzonder maakt, is de ‘stiltedag’. Een hele dag waarop je in alle rust kunt reflecteren en de geleerde vaardigheden kunt integreren. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in je drukke dagelijkse leven.

Naast de inspirerende training ontvang je ook ondersteuning na afloop. In de weken na de training begeleid ik je persoonlijk, zodat je er nooit alleen voor staat. Je zult merken hoe de kracht van Mindfulness jouw leven positief beïnvloedt en je helpt om te gaan met de hectiek van alledag.

Wacht niet langer en neem de regie over je leven in eigen hand. Schrijf je vandaag nog in voor de 5-daagse MBSR-training en ontdek de transformatieve kracht van Mindfulness. Bereid je voor op een leven vol rust, balans en innerlijke groei.

Ontdek de kracht van Mindfulness met de 8-weekse MBSR-training!

Wil jij meer rust en balans ervaren in je leven? Dan is de Mindfulness MBSR-training iets voor jou! Deze officiële MBSR-training wordt steeds vaker vergoed door zorgverzekeraars en biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Onder leiding van de gecertificeerde trainer Angela volg je gedurende acht weken een intensief trainingsprogramma.

Tijdens elke trainingsweek krijg je tweeënhalf uur les van Angela, waarbij je de kracht van Mindfulness ontdekt. De overige tijd breng je thuis door, waar je alle oefeningen, theorieën en meditaties in de praktijk brengt. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in je dagelijkse hectische leven.

Een bijzonder onderdeel van deze training is de ‘stiltedag’. Gedurende deze dag krijg je de gelegenheid om in volledige stilte te reflecteren en de geleerde vaardigheden te integreren. Dit zal je helpen om nog dieper in contact te komen met jezelf en meer innerlijke rust te ervaren.

De Mindfulness 8-weekse MBSR-training biedt jou een schat aan vaardigheden die je kunt toepassen in het drukke leven van alledag. Leer omgaan met stress, verbeter je concentratievermogen en vergroot je emotionele veerkracht.

Wacht niet langer en neem de regie over je leven in eigen handen. Schrijf je vandaag nog in voor de 8-weekse MBSR-training en ontdek hoe Mindfulness jouw leven positief kan beïnvloeden. Bereid je voor op een leven vol rust, balans en innerlijke groei.

Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een mindful bestaan!

De stilte-retraite, even niets hoeven, even niets doen

We staan in het dagelijkse leven vaak continue aan. Juist dan is het een cadeau voor jezelf om even helemaal niets te hoeven doen. Gewoon even in de flow een dag of middag in jezelf te keren.

Even geen prikkels, even geen anderen om je heen die je afleiden maar gewoon in stilte zijn!

Ik begeleid je gedurende deze stilte met mediaties en lichaamsgerichte oefeningen. Jij hoeft niets te doen als alleen mijn stem te volgen en te genieten wat de stilte je gaat brengen. Je hoeft geen expert te zijn in MindFulness, iedereen is welkom.

Ontsnap aan de stress tijdens de Anti-Stressweek in Frankrijk!

Droom je van een week zonder prikkels? Dan is de Anti-Stressweek in Zuid-Frankrijk precies wat je nodig hebt! Gelegen op een prachtig bebost terrein van maar liefst 6 hectare, op loopafstand van een schitterend meer, biedt onze locatie de ideale omgeving voor ontspanning en balans.

Gedurende deze week draait alles om het vinden van rust en harmonie tussen werk en privé. Het thema van de week is dan ook anti-stress: hoe ga je ermee om, hoe herken je het en wat doet het met je?

Wist je dat grote internationale bedrijven zoals Google en Facebook ook actieve anti-stressprogramma’s hebben? Ze begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is om stress te verminderen en een gezonde balans te vinden. Nu is het jouw kans om dezelfde voordelen te ervaren!

Tijdens de Anti-Stressweek zul je deel uitmaken van een programma dat speciaal is ontworpen om stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen. Je leert effectieve technieken en strategieën om stress te herkennen en ermee om te gaan. Daarnaast krijg je inzicht in de impact van stress op je welzijn.

Geef jezelf de kans om volledig op te laden en te genieten van een week vol ontspanning en persoonlijke groei. Schrijf je vandaag nog in voor de Anti-Stressweek in Frankrijk en ontdek hoe je stress kunt overwinnen en een gebalanceerd leven kunt leiden.

Wacht niet langer! Neem nu de beslissing om jezelf de rust en harmonie te geven die je verdient. Schrijf je vandaag nog in en maak een einde aan de stress in je leven!

Ontdek de kracht van compassie met onze Compassie Training, het vervolg op Mindfulness!

Speciaal voor degenen die graag een vervolg willen geven aan hun Mindfulness-reis, hebben we een inspirerende compassieweek in Frankrijk op de agenda gezet.

Tijdens deze Compassie Training behandelen we alle essentiële thema’s die bij compassie komen kijken. Daarnaast bieden we een speciale stiltedag en voldoende vrije tijd om te reflecteren, persoonlijke gesprekken aan te gaan, of gewoon even helemaal tot rust te komen en te genieten van het moment.

De Compassie Training is bedoeld voor deelnemers die eerder al een Mindfulness-training hebben gevolgd, zowel bij mij als bij andere trainers. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin we ons kunnen verdiepen in de kracht van compassie.

Om de training optimaal te kunnen benutten, hanteren we een minimumaantal van 4 deelnemers en een maximumaantal van 6 deelnemers. Op deze manier kunnen we een persoonlijke en waardevolle ervaring voor iedereen garanderen.

Verlang jij naar verdieping in jouw Mindfulness-praktijk? Dan is deze Compassie Training precies wat je nodig hebt. Als je merkt dat het moeilijk is om Mindful te blijven in het dagelijks leven, kan deze training jouw “stok achter de deur” zijn om jouw Mindfulness-beoefening voort te zetten.

Gun jezelf de tijd en ruimte om compassie te cultiveren en jouw innerlijke groei te bevorderen. Schrijf je vandaag nog in voor onze Compassie Training en ervaar de helende kracht van compassie in jouw leven.

Wacht niet langer! Neem nu de beslissing om jezelf deze waardevolle ervaring te geven. Schrijf je vandaag nog in en maak een diepgaande connectie met compassie!

Ontdek de kracht in jezelf tijdens de menopauze!

Wil jij ook de Kracht in Jezelf ontdekken, hormonale balans vinden, voeden met bewust eten, en met hernieuwde energie de transformerende periode(overgang) in je leven omarmen? Dan is deze transformerende week in Zuid-Frankrijk iets voor jou.

Laat de Kracht in Jezelf stralen tijdens deze transformerende week. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de empowerende reis die voor je ligt!”

Je zult het wel zelf kunnen bedenken maar deze reis is alleen voor vrouwen;)

MindFulness workshop 3,5 uur

Wat kan mindfulness betekenen voor mij, in een interactieve workshop behandelen we in basis wat mindfulness is.

In 3,5 uur krijg je antwoord op de vraag wat mindfulness voor jou kan betekenen en hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Je krijgt praktische handvatten mee, een aantal ingesproken meditaties, een goodiebag met leuke dingen zoals een kortingscode voor boeken.

Maatwerk workshop MindFulness voor bedrijven

Mindfulness op het Werk is een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren. Grote bedrijven als Google, Nike, KLM en Nike laten hun medewerkers mindfulnesstrainingen volgen.

Steeds meer (wetenschappelijke) onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness op de werkvloer en daarom stimuleren steeds meer organisaties hun werknemers om mindfulness te gaan beoefenen. Mindfulness op het werk is bewezen, effectief en heeft een heel praktische insteek.

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.