Contact

Contact via formulier

Je mag altijd even contact met me opnemen via het formulier. Ik ben normaal veel in training maar zal proberen binnen 24 uur te reageren op je vraag en/of opmerking.

Maak een afspraak

  • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy

Contact mindfulness training

Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek, het inschrijven van een 5 daagse MindFulness training of liever eens kijken wat het voor je kan betekenen in een vrijblijvende MindFulness workshop.

Bij MindFulGenieten.nl kun je verschillende trainingen en workshops volgen, alles op je eigen tempo en voor alle leeftijden, zelfs voor scholieren en kinderen.

Nog niet overtuigd? Kijk dan nog even naar de inhoud van de verschillende Mindfulness trainingen;

Kijk anders nog even naar onze thema Mindfulness pagina’s wanneer je nog meer overtuiging wilt hebben, zo niet dan zou ik me maar aanmelden om te beginnen met een nieuwe start in je leven, ik gun het je van harte!

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.