MindFulness tijdens de overgang

De kracht in jezelf tijdens deze transformerende periode in je leven

Tijd voor Transformatie: Ontdek de Kracht in Jezelf tijdens onze Mindfulness Training voor Vrouwen in de Overgang

Welkom op een buitengewone reis, een reis die je zal leiden naar de kracht die in jou schuilt tijdens de transformerende fase van de overgang. We heten je van harte welkom in onze Mindfulness Training voor Vrouwen in de Overgang, een week vol begrip, liefde en empathie.

De Reis naar Zelfontdekking

De overgang is een fase die een samensmelting is van lichamelijke en emotionele veranderingen. Een uitdagende reis, maar ook een periode vol ongekende groeikansen en mogelijkheden voor zelfontdekking. Samen zullen we op deze reis gaan, met als enig doel: jouw innerlijke kracht vinden en omarmen.

Verbinding met Majestueuze Paarden

Mindfulness is ons kompas, maar we gaan verder dan dat. We nemen je mee op een reis waarbij we ook paardencoaching inzetten. Ervaar de diepe verbinding met deze majestueuze dieren en laat hun kracht en wijsheid je helpen je eigen zelfvertrouwen te versterken.

De paarden zijn juist geschikt om jouw MindFul leven te onderzoeken. Paarden reageren alleen op ons wanneer we echt aanwezig zijn, echt in het ‘nu’ zijn. Anders zijn we geen volwaardige kudde-genoot. Dit ervaren zij als onveilig.

Paarden hebben ook een eigen agenda

maar vullen deze niet in voor een ander!

In het heden leven is de toegang tot emotionele vrijheid. Misschien ben je daar al geweest maar dan heb je nu de kans dit bewust toe te passen met MindFulness en in activiteiten met paarden.

Doe dan mee aan de kracht in jezelf week in Zuid-Frankrijk

MindFul by Horses Masterclass
MindFul by Horses Masterclass
MindFul by Horses Masterclass

Nog…

0Weken0Dagen

Voeding, Hormoonyoga en Welzijn

Een gezonde levensstijl is essentieel, en tijdens deze week richten we ons op voeding en hormoonyoga. Ontdek hoe voeding en beweging de sleutel kunnen zijn tot jouw welzijn tijdens de overgang. Hormoonyoga zal je helpen om de energie in balans te brengen en lichamelijke ongemakken te verminderen.

Samen op Zoek naar Jouw Innerlijke Kracht

We gaan samen op zoek naar de kracht die diep in jou verborgen ligt, misschien bedekt door de uitdagingen van de overgang. We begrijpen de moeilijkheden die je kunt tegenkomen, en we omarmen je met liefde en begrip voor de persoon die je bent en de persoon die je zult worden.

Onze Ondersteuning

Ik sta hier klaar om je te ondersteunen, te luisteren en te begeleiden. Samen zullen we licht werpen op de prachtige transformatie die zich in jou voltrekt, en je helpen de kracht en schoonheid in jezelf te omarmen. Weet dat je niet alleen bent in deze reis naar zelfontdekking.

Laten we Samen Groeien en Stralen

Durf jezelf deze transformerende ervaring te gunnen. Je verdient het om in je kracht te staan en de overgang met vertrouwen te omarmen. Samen zullen we groeien, bloeien en stralen.

Schrijf je vandaag nog in en begin aan jouw reis naar innerlijke kracht en welzijn.

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.