MindFulness werken?

MindFulness werken?

MindFulness op de werkvloer werk, veel HR managers vertellen dat de werkdruk soms erg hoog is op de werkvloer en juist op zo’n moment kan een moment van MindFul genieten erg helpen om de dagelijkse stress te reduceren.

Tegenwoordig is Mindfulness werken erg modern en je hoort er veel van, het lijkt wel of iedereen eraan doet. Er zijn erg veel aanbieders van diverse MindFulness trainingen maar bij MindFul Genieten wordt de MBSR ofwel 8-weekse MindFulness training aangeboden door een gecertificeerde trainer.
Deze mindfulness werken training is opgedeeld in  8 bijeenkomsten van 2,5 uur. De bijeenkomsten kunnen op de dag of in de avond zijn. Er worden diverse oefeningen uitgevoerd onder deskundige begeleiding waarbij verschillende thema’s worden besproken. Wanneer je wilt starten met verandering dan is dit de manier om bij jezelf te beginnen.

Mindfulness training op het werk!

Herken je de volgende stress momenten?

 • Grote werkdruk
 • Hoge prestatie eisen opgelegd door management
 • Reorganisaties die in de lucht hangen
 • Ziekteverzuim wat eigenlijk te hoog is
 • Burn-out klachten bij langdurig zieken

Zomaar een greep uit allerlei situaties die je kunt ervaren op de werkvloer. Hoe kun je hiermee mee omgaan, hoe zorg je voor betere prestaties zonder dat het ten koste gaat van de gezondheid en creativiteit van medewerkers.

Met geld red je dit niet alleen, ik denk zelf helemaal niet dus je zult met andere oplossingen moeten komen. Met Mindfulness trainingen kun je stress en hoge druk beter aanpakken op de werkvloer. Wetenschappelijk is bewezen dat deze aanpak beter werkt en dat een 8 weekse MBSR MindFulness training voor medewerkers rust een positief effect heeft.

Bekijk de Mindfulness training op het werk MBSR trainingsdagen > Bekijk de Mindfulness werkvloer trainingen>

MindFulness op het werk is het wat voor je?

Deze mindfulness 8 weekse MBSR training  is geschikt voor alle leeftijden. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent alle oefeningen gebeuren zonder kracht en worden uitgevoerd op je eigen tempo.
Iedereen heeft baat bij meer bewustzijn in het leven bij mindfulness werken en je zou het eigenlijk 1 keer in je leven gedaan moeten hebben.

Door wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat mindfulness je leven gaat veranderen. Je gaat anders kijken naar je omgeving en de dingen die je opmerkt. Je gaat meer bewust door het leven!

MindFulness werken wat is de inhoud?

Tijdens de 8-daagse MBSR mindfulness  training leer je door te doen! De bijeenkomsten duren 2,5 uur en samen met mij worden er oefeningen gedaan, hierna worden deze oefeningen en de ervaring daarmee besproken en je krijgt huiswerk mee naar huis voor de volgende bijeenkomst. Alles gaat op rustig tempo en de oefeningen zijn voor alle leeftijden te volgen.

Mindfulness werken is geen trucje wat je leert maar echt een training, je leert door te doen en op die manier train je de vaardigheden die we allemaal in huis hebben maar niet altijd even goed kunnen gebruiken.

Inbegrepen in deze MBSR Mindfulness werkvloer training is het volgende:

 • werkboek
 • oefen MP3
 • koffie en thee voorafgaand aan de workshop
 • water gedurende de workshop

Door middel van diverse aandachtsoefeningen leer je op een oosterse manier yoga en meditatie te beoefenen om uiteindelijk mindful te genieten. Stil staan bij het moment in plaats van doordraven met gedachten die tot niets kunnen leiden.

Tijdens de MBSR mindfulness werkvloer training wordt stil gestaan bij het doorbreken van oude patronen en hoe mindfulness je kan helpen om hiervoor nieuwe patronen te laten vervangen. Dit gaat niet zomaar je moet er echt wel wat aan doen maar ik gun je echt de verandering die het teweeg brengt bij je.

Door-de-zure-appel-bijten-MasterMind MindFulness jaarprogramma

Wil je meer info over MindFulness, neem dan even contact met me op voor een belafspraak

Gecertificeerd MBSR trainer!

Mindfulness voor jou?

 • MindFulness leven is hip en modern
 • MindFulness leven genieten van het “nu”
 • MindFulness is je aandacht trainen
 • MindFulness is niet oordelen
 • MindFulness boeken

Mindfulness is niet!

 • MindFulness is niet zweverig
 • MindFulness is geen geiten wollen sokken
 • MindFulness is geen religie
 • MindFulness is niet vaag
Mindfulgenieten-facebook

Mindfulness referenties!

Lees de ervaringen over de Mindfulness training eens van andere deelnemers.

Maak een afspraak

 • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.