Ik wil jouw helpen met:

 • Met meer in je eigen kracht staan
 • Met jouw persoonlijke pijnpunten
 • Een terugval in een bepaalde situatie
 • het geven van een stok achter de deur
Afspraak-maken-Centreren

We respecteren je privacy.

Hoe krachtig ben jij?

Even uit je dagelijkse “dingen” stappen en onderzoeken hoe je zelf wilt leven. Weer bewust keuzes maken in je dagelijkse dingen. Leer je eigen kracht te (her)ontdekken. Je maakt genoeg mee maar hoe blijf je in je eigen kracht staan?

Bewuster willen leven

Niet de hele dag rennen en vliegen maar ook even tijd voor jezelf. Even alle pingeltjes uitzetten, de agenda dichtdoen en genieten. Bewust leven en bewust keuzes maken en dit allemaal in je eigen kracht.

Gecertificeerde trainer

Je wordt door mij persoonlijk begeleid. Ik ben een gecertificeerde full-time cognitieve trainer. Ik geef training aan kleine groepen en prive op maat gemaakte coaching. Wil je meer in jouw kracht staan dan is mijn coaching iets voor jou.

Minder stress

Jouw hulpvraag staat centraal. Ik ga samen met jou onderzoeken waar ik je kan helpen. We gebruiken verschillende cognitieve trainings instrumenten en mijn jarenlange ervaring komt natuurlijk goed tot zijn recht in deze coaching.

1 op 1 coaching

Je bent alleen met mij, samen gaan we onderzoeken waar je pijnpunten liggen en ik ga je helpen om hiermee om te gaan. Ik ga je verder helpen om meer in joeuw eigen kracht te staan. In elke situatie die je tegenkomt.

Ja maar....

Je was op de goede weg maar je merkt dat je hulp nodig hebt om op die goede weg te blijven. Een 1 op 1 coaching kan je  blijvend te veranderen. Ontdek hoe krachtig jij bent en blijft in elke situatie die je gaat tegenkomen.

Hoe krachtig ben jij coaching programma:

Ontdek Je innerlijke kracht met Angela

Voel je je soms overweldigd door de uitdagingen van het dagelijks leven en verlang je naar een diepere rust en helderheid in je geest?

Zoek je naar manieren om je persoonlijke grenzen beter te begrijpen en te communiceren, meer zelfvertrouwen op te bouwen, en assertiever te worden in zowel je privéleven als op je werk?

Of misschien wil je leren hoe je effectiever kunt omgaan met je gedachten en je bewustzijn wilt vergroten, terwijl je ook navigeert door de complexe emoties van trauma of rouwverwerking?

Ik ga samen met jou je hulpvragen en pijnpunten in kaart brengen. Mijn coaching zal bestaan uit maatwerk en ik gebruik verschillende ervaringsgerichte manieren om jou te begeleiden.

Angela, een professionele en gecertificeerde trainer, begrijpt de reis die je doormaakt. Met haar “Hoe Krachtig Ben Jij” coaching biedt ze een empathische, persoonlijke begeleiding die specifiek is afgestemd op jouw unieke pad naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Afspraak-maken-Centreren

Herkenbaar voor jou?:

 • Wil jij stress beter beheersen en meer innerlijke rust ervaren?

 • Ben je op zoek naar jouw levensdoel?

 • Streef jij naar meer controle over je gedachten en mentale processen?

 • Wens jij een dieper begrip van je gedachten en bewustzijn?

 • Ben jij klaar om trauma’s of rouw actief te verwerken?

 • Zorg jij altijd voor anderen en vergeet je daarbij jezelf niet?

 • Heb jij verschillende therapieën geprobeerd zonder het gewenste resultaat?

De belangrijkste relatie in mijn leven is die met mezelf

Geduld is een schone zaak…….

……vooral als je op het punt staat het te verliezen.

Iedereen die denkt dat niets twee kanten heeft……

….staat waarschijnlijk alleen

Beter de weg vragen dan verdwalen

Kijk hoe ver je al bent gekomen, niet hoe ver je nog hebt te gaan.

Negatieve gedachten zijn verspilling van kostbare energie

Wat ga je doen tijdens deze coaching?

Samen met Angela ontdek je de tools en technieken die nodig zijn om de dagelijkse stress het hoofd te bieden en een leven van rust en zelfverzekerdheid te leiden. Je leert hoe je duidelijke grenzen stelt die respect afdwingen en hoe je deze effectief communiceert, wat essentieel is voor gezonde relaties en zelfrespect. Angela’s coaching helpt je om zelfvertrouwen en assertiviteit op te bouwen, zodat je met overtuiging en kracht je plek in de wereld kunt innemen.

Door middel van praktische cognitieve oefeningen en persoonlijke inzichten werk je aan het verminderen van stress en het cultiveren van innerlijke rust. Angela ondersteunt je bij het verkennen van je gedachten en emoties, en leert je hoe je deze kunt gebruiken als krachtbronnen in plaats van als hindernissen. Voor diegenen die worstelen met de gevolgen van trauma of in een rouwproces zitten, biedt Angela’s coaching een veilige ruimte voor heling en acceptatie. Wil jij ontdekken hoe krachtig je bent?

Kies voor “Hoe Krachtig Ben Jij” coaching met Angela en zet de eerste stap richting een leven waarin je volledig in je kracht staat. Ontdek hoe je kunt groeien en bloeien door de uitdagingen van het leven met vertrouwen en rust aan te gaan. Ben je klaar om je ware potentieel te ontdekken en te leven met een diep gevoel van voldoening en welzijn? Neem vandaag nog contact op met Angela en begin jouw reis naar persoonlijke kracht en transformatie.

Wat is er voor jou?

In “Hoe Krachtig Ben Jij” coaching met Angela vind je een unieke kans om niet alleen de dagelijkse stress en uitdagingen van het leven het hoofd te bieden, maar ook om een pad van diepe persoonlijke groei en zelfontdekking te bewandelen. Angela’s empathische en professionele begeleiding is specifiek afgestemd op jouw individuele behoeften, wat betekent dat je leert hoe je jouw innerlijke sterkte kunt ontdekken en gebruiken. Of je nu strijdt met het stellen van grenzen, zelfvertrouwen opbouwen, of het verwerken van complexe emoties, Angela is er om je te ondersteunen.

Wat ga ik leren?

Met Angela’s coaching krijg je de tools in handen om een leven van rust, zelfverzekerdheid en voldoening te leiden. Je gaat niet alleen leren om effectiever om te gaan met stress en uitdagingen, maar ook om je ware potentieel te ontdekken en te leven met een diep gevoel van welzijn. Dit is jouw kans om te groeien en te bloeien, ongeacht de stormen die het leven op je pad brengt. Ben je klaar om de eerste stap te zetten op jouw reis naar persoonlijke kracht en transformatie? Neem vandaag nog contact op met Angela en begin aan een leven waarin je volledig in je kracht staat.

Wie is Angela?

Hey daar! Ik ben Angela, jouw Mindfulness Professional, hier om volwassenen en jongeren zoals jij te begeleiden. Met mijn jaren aan ervaring heb ik gezien hoe piekergedachten iemand kunnen vasthouden. Maar raad eens? Mindfulness kan jouw gamechanger zijn, de sleutel tot het omarmen van die piekergedachten.

🌟 Al meer dan 10 jaar verander ik echt levens van andere.

🌟 Met de “Hoe krachtig ben jij” coaching ga je de werled weer aankunnen.

🌟 Ja, ik ben jouw gecertificeerde coach.

🌟 Ik breng jouw weer in je eigen kracht.

🌟 Elk jaar help ik meer dan 100 deelnemers hun balans en kracht  te vinden.

Waarom ben ik Mindful Genieten gestart? Het leven gooit soms uitdagingen op ons pad. Dat is niets nieuws. Maar hoe je daarmee omgaat, dat maakt het verschil. Mindfulness trainingen hebben het vermogen om lichaam en geest te synchroniseren, je stevig in het heden te planten. Zin om de controle over je leven terug te pakken en écht in het moment te leven? Laten we samen deze reis beginnen!

Je mag gelijk in mijn agenda een afspraak inplannen, gratis voor 30 minuten om zo jouw behoefte te bespreken.

Is dit het moment voor JOUW blijvende verandering?

STOP met wat je doet.

Ja dat klinkt makkelijker dan dat je het doet. Hoe hou je de mindfulness oefeningen en theorie vast in je leven zonder terug te vallen in oude erg vastgeroeste patronen. Misschien heb je wel eens ervaren dat naar verloop van tijd er steeds meer oude gewoonten naar voren komen en je wilt dat niet, toch?

hoe komt dat toch?

hoe werkt het brein nou echt?

hoe kan ik voorkomen dat

ik wil echt veranderen en doe mijn best

√ wat doet voeding, hormonen met ons?

√ wat heeft onze opvoeding te maken met nu?

Ben jij klaar om die knelpunten in je leven eens goed onder de loep te nemen?

Ben jij klaar om jouw knelpunten in je leven eens goed onder de loep te nemen? Bij onze coaching duiken we samen diep in wat jou bezighoudt. We gaan niet alleen op onderzoek uit naar wat je dwarszit, maar graven dieper. Samen ontrafelen we de kern van jouw uitdagingen, om ze niet alleen te begrijpen maar ook voorgoed aan te pakken. We kijken naar de patronen en programmeringen die jouw leven beïnvloeden en hoe deze je nu in de weg staan, met als resultaat dat je krachtiger in je leven gaat staan.

Hier zijn een paar dingen waar we aan kunnen werken:

 • Die vervelende, chronische stress
 • Moeite met het stellen van grenzen? Daar werken we aan!
 • Die terugkerende fysieke klachten die maar niet weg willen gaan
 • Onzekerheid en dat knagende gebrek aan zelfvertrouwen
 • Altijd jezelf op de laatste plaats zetten
 • Die diepgewortelde trauma’s of die rouw die maar niet verwerkt wordt
 • Het gevoel hebben dat je doel in het leven ontbreekt
 • Een brein dat constant op overdrive draait

Klaar voor een echte verandering? Laten we samen de diepte in duiken en die klachten bij de wortel aanpakken. Jouw reis naar een lichter leven begint hier! Jouw reis naar hoe krachtig ben jij kan hier starten.

Zij gingen jou voor…..

Of ik een compleet overzicht kan geven van wat de mindfullnes training en de compassie mij hebben gebracht weet ik niet. Het is namelijk nogal veel, eigenlijk in het kort gezegd heb ik een andere kijk op mezelf en het leven gekregen. Ik kijk vriendelijker naar me zelf en naar de wereld om me heen.

Wat een bijzondere eerste ontmoeting was het. Alles paste als een handschoen, jouw persoonlijke benadering, de duidelijkheid, het is geen cursus maar een training, geborgenheid van een groep, altijd mocht je contact met je opnemen. Het was precies wat ik zocht.

Ik heb zo enorm veel geleerd. Het heeft veel meer bewustzijn gebracht. Bewust in de dagelijkse kleine dingen maar zeker ook wat gebeurtenissen, gesprekken en daardoor vaak stress met mij deden. Nu merk ik op dat een gesprek of gebeurtenis iets met me doet en hoe ik er op reageer. Ik ben me bewust dat ik keuzes heb.

Denken in cirkels van verleden en toekomst had te veel de overhand, voelen en handelen vanuit het hier en nu lukte niet echt. Maar het was er nog steeds niet van gekomen. Totdat ik in de periode tussen augustus 2015 en oktober 2016 werd geconfronteerd met een dubbel verlies.

Mijn coaching programma

 • Coaching per uur
 • 60
 • per uur
 • Basis kracht coaching

  Online intakeformulier

  Online intakegesprek van 30 min op een tijdstip wat jou uitkomt.

  Op maat gemaakt advies op basis van jouw intakeformulier en pijnpunten.

  Mogelijkheid tot extra uren coaching naar believen.

  1 x 60 minuten kracht coaching, je bent mij 1 op 1 prive

 • 1 maand coaching
 • 240
 • 4 uur
 • Pakket Kracht coaching

  Online intakeformulier

  Online intakegesprek van 30 min op een tijdstip wat jou uitkomt.

  Op maat gemaakt advies op basis van jouw intakeformulier en pijnpunten.

  Mogelijkheid tot extra uren coaching naar believen.

  4 x 60 minuten kracht coaching in wekelijkse online sessies

 • 3 maand coaching
 • 675
 • 12 uur
 • Pakket kracht coaching

  Online intakeformulier

  Online intakegesprek van 30 min op een tijdstip wat jou uitkomt.

  Op maat gemaakt advies op basis van jouw intakeformulier en pijnpunten.

  Mogelijkheid tot extra uren coaching naar believen.

  12 x 60 minuten kracht coaching in wekelijkse online sessies

 • 1 jaar coaching
 • 2475
 • 200 uur
 • Pakket kracht coaching

  Online intakeformulier

  Online intakegesprek van 30 min op een tijdstip wat jou uitkomt.

  Op maat gemaakt advies op basis van jouw intakeformulier en pijnpunten.

  Mogelijkheid tot extra uren coaching naar believen.

  12 x 60 minuten kracht coaching in wekelijkse online sessies

Ben jij het ook zat?

 • Je wilt meer in jouw eigen kracht staan
 • Je komt situaties tegen en je weet het even niet meer
 • Je bent bang dat je terugvalt
 • Je ervaart dat het dagelijkse leven niet makkelijk is
 • Je wilt weer in een flow komen
 • Je wilt je eigen “pijnpunten” inbrengen
 • Je kunt je (negatieve) gedachtenstroom niet stilzetten.
Afspraak-maken-Centreren

We respecteren je privacy.

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.