Ontdek Jouw Innerlijke Kracht:

Een week van rust en gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling in Zuid-Frankrijk

HOE KRACHTIG BEN JIJ WEEK IN FRANKRIJK

Ontdek Jouw Kracht in de Gers, Zuid-Frankrijk!

Ben jij klaar om je innerlijke kracht te ontdekken en te versterken? Doe mee met onze bijzondere “Hoe Krachtig Ben Jij” week in het prachtige Zuid-Frankrijk! Van zaterdag 21 september tot zaterdag 28 september 2024 bieden we je een unieke kans om jezelf volledig onder te dompelen in rust en persoonlijke ontwikkeling.

Wat Kun Je Verwachten?

Een Week van Persoonlijke Kracht
Deze week is helemaal gericht op jou en je persoonlijke groei. Wij gaan samen jouw persoonlijke hulpvraag centraal zetten in deze week.

Of je het nu ziet als een detox-week of een diepe duik in je eigen kracht, je zult weg zijn van alle afleidingen zoals TV en computers. Elke deelnemer komt met een eigen idee en verwachting, en wij nemen de tijd om zowel als groep als individueel te werken aan de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

Een persoonlijk kracht week, van zaterdag 21 september-zaterdag 28 september 2024.

Een persoonlijke kracht week of een persoonlijke ontwikkeling week, sommige mensen noemen het ook wel een detox-week, even weg van prikkels zoals TV en computer. Maar we hebben ok reviews dat het een “MindFuck” week was. Iedere deelnemer komt met een eigen idee en verwachting naar deze week en wij hebben dan ook tijd ingenomen om als groep maar tevens als individu aan de slag te gaan met de onderwerpen die in jouw leven spelen.

Jouw Innerlijke Kracht
Ontdek hoe krachtig je bent in verschillende aspecten van je leven:

 • Tijdens emoties
 • Bij verlies en rouw
 • Tijdens de menopauze
 • In je relaties, zowel privé als zakelijk
 • In het dagelijkse leven

Je leert waar je kracht ligt, waar je kracht mist en hoe je krachtiger in het leven kunt staan. Deze week markeert het begin van je persoonlijke ontwikkeling voor de rest van je leven.

Genieten, ontspannen en tot jezelf komen op een prachtige plek in de Gers, Zuid-Frankrijk

We komen aan…..

op een prachtige stille plek in Zuid-Frankrijk een bijzondere plek. Het eerst wat opvalt wanneer je hierheen rijdt is de prachtige natuur, heuvels, uitzicht op de bergen, meren en de kleurpracht die dit alles betoverd. Ook het (bijna) ontbreken aan mensen valt op, er wonen maar 30 mensen/km2 terwijl er in Nederland 400/km2 wonen, wat een rust geeft alleen dat al, toch?

Wanneer je gearriveerd bent en uit de auto bent uitgestapt voel je de stilte als een deken over je heen komen. We kijken elkaar aan en glimlachen, we voelen en horen allen hetzelfde, de stilte, de rust! Een prachtige plek voor een persoonlijke ontwikkeling ofwel krachtweek.

We hebben voor deze week een luxe gite gereserveerd met prive slaapkamers met badkamer. Je stapt vanuit je luxe prive slaapkamer met douche en toilet, zo de natuur in. Op het terras voor de gite en in de tuin kun je genieten van de natuur, de schone lucht en het getjilp van de vogels.

In de tuin ligt een luxe groot zwembad wat bij mooi weer natuurlijk geopend is. Om het zwembad voldoende ligbedden en zon- maar ook schaduwplekken om te genieten van niets of een boek.

De werkruimte binnen lijkt wel op een moderne kathedraal, hoge plafonds (6-7 meter) met strakke inrichting, voldoende ruimte voor matten en kussens om te werken, grote glazen schuifdeuren die toegang geven tot een overdekt schaduw terras, wauw het is gewoon een heerlijke plek om te zijn om te ONT-MOETEN!

Op loopafstand van onze accommodatie hebben we een groot meer met stranden, watervertier en natuurlijke rustige plekken om heerlijk vroeg in de ochtend te mediteren. Her en der zie je de majestueuze toppen van de Pyreneeën liggen die tot ver in het voorjaar zijn bedekt met sneeuw.

Een prachtige plek om tot rust te komen

Onze locatie in de Gers, Zuid-Frankrijk, is een oase van rust. Weg van de drukte en prikkels, kun je genieten van de stilte en schoonheid van de natuur. De prachtige natuur, de heuvels, het uitzicht op de bergen en meren, en de afwezigheid van drukte zorgen ervoor dat je meteen tot rust komt.

Luxe accommodatie
Je verblijft in een luxe gîte met privé slaapkamers en badkamers. Vanuit je kamer stap je direct de natuur in. Geniet van de serene tuin, het grote zwembad en de luxe voorzieningen. De werkruimte binnen, met hoge plafonds en grote glazen schuifdeuren, biedt een perfecte omgeving voor onze sessies.

Adembenemende omgeving
Op loopafstand vind je een groot meer met stranden en rustige plekken om te mediteren. De majestueuze toppen van de Pyreneeën bieden een prachtig uitzicht en zijn een constante bron van inspiratie.

Waarom zou je deelnemen?

 • Verbeter je mentale gezondheid
  Een week in de rust en schoonheid van Zuid-Frankrijk helpt je geest te kalmeren en je gedachten te ordenen.
 • Vind innerlijke rust en balans
  Door je volledig te concentreren op het huidige moment, zonder afleidingen, kun je een diepe rust en balans ervaren.
 • Verhoog je concentratie en focus
  Onze oefeningen en meditaties helpen je om je concentratie te verbeteren, wat je zowel in je persoonlijke als professionele leven ten goede komt.
 • Persoonlijke groei
  Je leert jezelf beter kennen, ontdekt je innerlijke kracht en ontwikkelt nieuwe vaardigheden om met uitdagingen om te gaan.

BEGELEID WORDEN DOOR….

Tijdens deze persoonlijke ontwikkeling, kracht week wordt je volledig verzorgd en begeleid door Angela.

Angela verzorgd met liefde en aandacht een veilige setting voor deze week. Edwin de man van Angela kookt voor jullie allemaal en brengt jullie op de goede plekken wanneer er een uitstapje gemaakt gaat worden. Angela is een gecertificeerde MindFulness Professional trainer.

Edwin-Angela-MindFul Genieten

MindFul Week(end) Frankrijk

  Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat!

HOE KRACHTIG BEN JIJ WEEK frankrijk

ochtendprogramma

In de ochtend voor het ontbijt lopen we bij mooi weer naar het meer. Een groot yoga platform met uitzicht op het meer en de Pyreneeën ligt klaar om rustig de ochtend te beginnen.

Met de zonnestralen in ons gezicht beginnen we met een bewegingsoefening en daarna lopen we weer rustig terug en gaan we gezamenlijk ontbijten. Na het ontbijt hebben we een ochtendprogramma ingevuld met ofwel groep thema’s ofwel individuele thema’s

lunch

Na het ochtendprogramma hebben we een gezamenlijke lunch en na de lunch heb je genoeg vrije tijd om naar het meer te lopen, om te genieten, je kunt een stilteplek opzoeken op het 6 hectare grote beboste terrein en tot je zelf komen. Maar ook wandelen naar het  dichtstbijzijnde dorpje. Bij mooi weer zal het zwembad ook open zijn of je kunt je terugtrekken op je kamer en terras.

Onze  lokatie ligt in de Gers in Zuid-Frankrijk,  met prachtige natuur en berglandschappen om van te genieten. Echt een prachtige plek voor een ontdekking hoe krachtig je bent of persoonlijke ontwikkeling week, een plek zonder externe prikkels een week voor jou.

middagprogramma

We starten met het middagprogramma om 17 uur hier bespreken we ook weer een anti stress of persoonlijk thema en sluiten af met een anti stress oefening. Hierna  kun je jezelf heerlijk opfrissen op je kamer om daarna gereed te zijn voor het uitgebreide 3-gangen diner. Wij serveren dit in de eetruimte of natuurlijk op het terras met prachtig uitzicht op de omgeving.

Na het diner ben je weer vrij om te gaan en staan waar je wilt en verder te werken aan je eigen thema’s of te relaxen. Lekker lezen in  je eigen kamer of gezellig deelnemen aan de gesprekken die overal ontstaan met mensen.

Persoonlijke ervaring van anderen over deze week

De beschrijving van een week Mindful Genieten in Frankrijk werd in mijn hoofd meteen omgezet in “een verwenweek”, wat tot enige commotie en vermaak leidde.

Ik kwam er zonder al teveel verwachtingen met op de achtergrond de gedachte dat zo over anderhalf jaar mijn pensioen in zicht kwam en dat dat misschien wel een goed thema zou zijn om me mee bezig te houden.

Het is waar, Angela kijkt je aan, lacht en binnen de kortste keren voelt ze aan wie je bent en waar de eventuele blokkades zich bevinden. Ze had een feilloze intuïtie voor wat er zich binnenin mij afspeelde. Dat voelde ik en ik gaf me gelijk over aan het hele proces. Het had geen zin om als “hoofdmens” nu al mijn tactieken in strijd te brengen om met de stemmetjes in mijn hoofd in discussie te gaan om mezelf ervan te overtuigen waarom ik nog net even iets langer met mijn werk of een andere taak moest doorgaan. Waarom er telkens iets belangrijkers te regelen was dan gewoon voor mezelf te zorgen en tijd te nemen om van de natuur, het eten en bovenal mijn familie en vrienden te genieten.Tijdens de yoga en de oefeningen (soms ’s ochtends buiten op een plateau bij het meer) was het een paar keer mijn lichaam dat aangaf welke richting ik het beste op kan gaan, mijn lichaam dat de keuzes maakte, niet mijn hoofd; een bijzondere ervaring.

De stiltedag, waar ik enorm tegenop zag en van tevoren had aangegeven daar niet aan mee te willen doen, was een verrijking. Angela begeleidt je daarin helemaal en al je zintuigen worden aangesproken. Je ziet en hoort direct veel meer.

Het was een geweldige week met een lieve en empathische begeleiding van Angela met als side-kick en ondersteuning haar man Edwin. Een week waarin we ook nog hebben genoten van de rust, de mooie omgeving, de zon, het zwembad en het heerlijke eten.

Ja het was Mindful Genieten maar voor mij ook een Geweldige Verwenweek want het was werkelijk een cadeautje aan mezelf en ik ben thuisgekomen in rust en harmonie.

Angela en Edwin, dank daarvoor.

Mignon, deelneemster uit 2022

Persoonlijke ervaring van anderen over deze week

De “abrupte” dood van mijn jongste zoon is zo’n reset van mijn leven dat toen ik werd gevraagd door mijn vrouw/vriendin om mee te gaan op een retraite week in de Franse Pyreneeën was dit een no-brainer. “Ja lijkt me erg leuk!” gaf ik aan, niet wetende wat me allemaal te wachten stond…..
Samen met de andere man (we waren met 3 vrouwen en 2 mannen in de groep) hadden de mannen, nee laat ik voor mezelf spreken, ik had een soort van “Planning/of duiding van de week” nodig vooraf.. “Hoe ziet de week er globaal uit? Wat brengt de dag ons? Waar kunnen we naar het toilet? Wanneer hebben we “vrije tijd”? Wat gaan we doen? Wat wordt er van
je verwacht? Wat doe je met het persoonlijke boekje? Etc.. etc.. dit soort vragen/gedachten spookten de eerste 2 dagen geregeld door mijn hoofd.
Gekscherend hebben we regelmatig naar Angela aangegeven: dat dit de Mindfuck week was! Ze probeerde ons “iets te ontregelen” (iets is een understatement in deze) zodat je een aantal van jouw “eigen regeltjes” kan gaan loslaten of in ieder geval dat je je daar meer bewust van bent.
Maar (nee EN) overall kan ik inmiddels zeggen: het was boeiend, confronterend, indrukwekkend, (Erg) verdrietig soms, maar ook machtig mooi en inspirerend! Inmiddels een kleine 2 weken verder denk ik nog met heel veel vreugde terug aan de heerlijke groep die zich voor elkaar open durfde te stellen, waar al iets van groei zichtbaar was en dat we
middels deze meditatie/yoga/mindfulness week een aardige stap verder zijn gekomen.
Merci bien!!
P.s. We hebben ook zalig en gezond gegeten deze week wat door Edwin werd verzorgd, heerlijke smaken en leuke nieuwe gerechten. Thanks!
P.s.2 De week heeft mij op mijn levenspad (waar “normaal” gesproken enkele hobbels te vinden zijn) iets verder “uit het ravijn” laten kruipen, en doen wij inmiddels thuis aan Mindfulness/meditatie en yoga, wat we van plan zijn te gaan volhouden.
P.s.3 Ik werk nu geregeld samen met ANNA (waar ik voorheen nog vaak werkte met Ana en Lyse) en gebruik meer Nivea (En die was niet nodig voor de mooie warme zon)
P.s.4 Grazie Mille Angela en Edwin (en Kees (hond)), voor al deze mooie ontdekkingen, soms zelfs openbaringen!

De managementsamenvatting zou kunnen zijn: “Van het concert des levens krijgt niemand een program, en op deze Retraite week kijk ik terug als een groot cadeau voor mezelf, wat een mooie reis …”

Mick, deelnemer anti-stressweek 2023

Aandacht, Energie opladen en een week in het ‘Nu’ leven.

21 september t/m 28 september 2024 zetten we de klok even stil, kun jij deze ook stil zetten?

Aankomst-vertrek data:
 • aankomst zaterdag 21-09-2024
 • vertrek zaterdag 28-09-2024
Prijzen anti-stress week:
 • € 1695,- p.p. op basis van volpension
compleet luxe week:
 • kijk verder wat er allemaal bij zit

Inbegrepen:

 • 7 x Overnachting
 • slaapkamer met prive sanitair
 • luxe boxspring voor een goede nachtrust
 • kleine groep, max. 6 personen
 • veel persoonlijke aandacht
 • 7 x uitgebreid ontbijt
 • 6 x uitgebreide lunch
 • 7 x biologisch 3 gangen Diner
 • Bio vruchtensap en wijn bij het diner
 • inclusief Koffie en thee
 • Wij werken met lokale producten
 • Beddengoed en handdoeken
 • Groot zwembad
 • 6 hectare tuin
 • Complete begeleiding van een professionele trainer
 • EXTRA een massage om tot rust te komen t.w.v. 60 euro
 • Complete week programma
 • 2 x Persoonlijk gesprek t.w.v. 120 euro
 • transfer van vliegveld t.w.v.150 euro

Niet inbegrepen:

 • Vliegreis naar deze lokatie of
 • Autoreis
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Uitgaven in de vrije tijd

Voorstel vluchten via KLM, Amsterdam-Toulouse

KL1453 aankomst 16:15 uur Toulouse

KL1454 vertrek 17:00 uur Toulouse

5-daagse retraite in Frankrijk.
Hele fijne en leerzame week gehad in Frankrijk onder begeleiding van Angela & Edwin met ondersteuning van hond Kees. Als ondernemer en strever is het heel fijn om te werken met de no-nonsens mentaliteit van hen en hun werk- en levenservaring. Juist in een retraite heb je immers naast het programma van oefeningen veel ruimte voor persoonlijke gesprekken bij een wandeling, aan tafel en het haardvuur.
De meditaties helpen mij om vaker de milde versie van mijzelf te zijn. Als ik minder moet, ben ik ook minder dwingend en oordelend naar mijn omgeving. Zonder ineens soft te worden of aan duidelijkheid inboeten, komt er veel meer ruimte voor balans, compassie, echte aandacht en persoonlijke groei.
Heel erg bedankt en ik kijk uit naar een volgende keer in NL of Frankrijk.
Ik ging er open in. Het was in 1 woord een geweldige ervaring. De rust, de omgeving, de inzichten die mij getoond werden. Angela is zeer betrokken en leidend. De mooie dagjes uit, en ook de eigenaren van Joia zijn zo betrokken en lief. De maaltijden waren heerlijk en zo met liefde bereid. De hele week was liefdevol en ik raak er niet over uitgepraat.

De relaxte en flexibele invulling van de mindfulness week en de uitstapjes. Waarom zou je kiezen hiervoor? Omdat deze week een uitnodiging is om jezelf en je gevoelens echt te ontdekken. Het geeft veel meer diepgang!

EEN OASE VAN RUST TIJDENS DE “HOE KRACHTIG BEN JIJ” WEEK

Deze persoonlijke ontwikkeling week is dat wat voor jou?

 • Hoe zou het zijn om hier een week (volpension) te verblijven.
 • Hoe zou het zijn om alle pingeltjes, tv, radio en prikkels even ‘uit‘ te zetten.
 • Hoe zou het zijn om even weg te zijn van de dagelijkse beslommeringen.
 • Hoe zou het zijn om te genieten van heerlijke gevarieerde gerechten
 • Hoe zou het zijn om een week heerlijk te genieten in een ontspannen ambiance.
 • Hoe zou het zijn om even helemaal te resetten in een prachtig landschap met frisse lucht.
 • Hoe zou het zijn om omringd door fijne mensen, even lekker de tijd nemen voor jezelf.
 • Hoe zou het zijn als je na deze MindFulness week  weer helemaal bent opgeladen.
 • Hoe zou het zijn dat je nieuwe inzichten en frisse inspiratie mee naar huis neemt?
 • Hoe zou het zijn………….

‘Gun je jezelf om deze tijd te nemen om MindFul te genieten?’

Aandacht, Energie opladen en een week in het ‘Nu’ leven.

21 september t/m 28 september 2024 zetten we de klok even stil, kun jij deze ook stil zetten?

Reserveer jouw plekje voor de “hoe krachtig ben jij” week

Gun jezelf deze bijzondere week van rust, reflectie en persoonlijke groei. In deze inspirerende omgeving krijg je de kans om volledig op te laden, nieuwe inzichten te verwerven en met frisse energie en inspiratie naar huis te gaan.

Wacht niet langer en maak van deze unieke ervaring jouw eigen moment van transformatie. We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis te maken!

Ga je met ons mee? Schrijf je vandaag nog in en ontdek jouw innerlijke kracht!

MindFul Week(end) Frankrijk

  Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat!

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.