Mindfulness voor bedrijven

Mindfulness voor bedrijven ?

Druk, druk en nog eens druk. Mindfulness voor bedrijven helpt je om meer balans te krijgen op het werk maar ook in je normale prive leven. De ToDo lijstjes worden steeds langer en zelfs in je mobiele telefoon kun je lijstjes invullen wat je allemaal nog MOET doen. En ik weet wel dat stress een natuurlijk, vrij normaal, verschijnsel is, maar wanneer er geen balans is tussen inspanning en ontspanning is dan schuilt stress op de loer. Stress kan dan een burn-out gaan worden of zelfs uitmonden in iets ergers.

Wanneer je bewuste keuzes blijft maken,  of je zelf wel genoeg energie hebt om bepaalde werkzaamheden af te werken, of dat je continue op ‘je tenen’ loopt dan pas gaan veranderingen plaatsvinden.

Wat is het verschil met een gewone MindFulness training

Taalgebruik, andere voorbeelden, metaforen en toepassingen op het dagelijks leven i.c.m. met je werkomgeving. Zomaar een paar verschillen die ik je kan opnoemen, ik pak het even iets zakelijker aan en probeer vanuit mijn meer dan 25 jarig ondernemerschap voorbeelden en situaties aan te reiken die je kunnen helpen in je dagelijkse leven. Of je nu een MindFulness training als prive of als zakelijke deelnemer volgt dat maakt niet zoveel uit, de rode draad is jij, als mens! Ook bij de Mindfulness voor bedrijven

Wat voor functie je ook hebt, of je werkt op de werkvloer of je werkt als manager, directielid of als MKB-er of ZZP-er, de mens, jij dus staat centraal de rest is……balast. Wanneer je problemen ervaart op de werkvloer of met je werk in het algemeen dan zou het handig zijn dat je weet dat je een keuze hebt en dat gaan we trainen in Mindfulness voor bedrijven.

Maar ben je een directielid of eigenaar van een onderneming dan is het toch erg handig om mentaal en fysiek gezonde mensen te hebben in je bedrijf, toch? Er worden zelfs al Chief Happiness Officers aangenomen bij bedrijven omdat men wel inziet dat een gezonde, gelukkige, stressvrije werknemer beter is voor het bedrijf.

Dus gezonde mensen die voor je of met je werken of samenwerken is van cruciaal belang voor efficiënt, creatief en open mind werken. Wil jij je eigen Chief Happiness Officer worden?

Waar is deze Mindfulness voor bedrijven

Deze Mindfulness voor bedrijven training kan worden gegeven op diverse locaties. Standaard op onze trainingslocatie te Nijkerkerveen waar we je in een rustieke boerderij ontvangen. Weg van alle dagelijkse drukte word je geheel in privacy ontvangen om een  8 weekse training in groepsverband of eventueel individueel te krijgen.

Tevens kan deze Mindfulness voor bedrijven training op jouw bedrijfslocatie gegeven worden wanneer er behoefte bestaat om “in-company” training te willen aanbieden. Dit scheelt de deelnemers (jouw werknemers) reistijd en zo kunnen we op maat een training aanbieden.

Daarnaast kunnen de prive individuele trainingen ook gegeven worden op jouw eigen bedrijfslocatie indien er behoefte aan bestaat.

Vraag om de mogelijkheden om flexibel trainingen bij jouw op locatie aan te bieden.

Mag ik een keuze maken in mijn leven?

Je hebt altijd een keuze,  alleen zie je wellicht niet altijd of je een keuzevrijheid hebt en hoe deze toe te passen. Deze keuzevrijheid kun je trainen zoals je ook kunt trainen voor een six-pack of een marathon. Met Mindfulness voor bedrijven kun je in 8 weken jouw keuzevrijheid trainen;

 • leren hoe je om kunt gaan met de omstandigheden die op je pad komen,
 • leren hoe je je communicatie vaardigen kunt veranderen
 • leren hoe je concentratie en focus kunt verbeteren
 • leren hoe je flexibeler in het leven kunt staan
 • leren hoe het werkt met verschillende waarheden
 • leren wat je grenzen zijn
 • leren om bewuster te reageren
 • leren om je “mind” te begrijpen
 • leren om een breder perspectief voor het oplossen van problemen te creëren.

Tegenwoordig hoor je veel over Mindfulness voor bedrijven en is het erg modern, het lijkt wel of iedereen in je omgeving aan MindFulness doet. Natuurlijk kan dit op een particulier initiatief maar zakelijk kan een Mindfulness training ook erg veel voordelen bieden.

Mindfulness voor bedrijven helpt om stress te verminderen volgens wetenschappelijk onderzoek. Door Mindfulness toe te passen op het werk kun je de volgende 5 voordelen ervaren volgens de recentelijk wetenschappelijke onderzoeken.

 1. vermindering van stress met ca. 40%
 2. hetzelfde effect tegen depressiviteit als pillen
 3. helpt met het stoppen van roken
 4. voorkomt en beschermt tegen allerlei ziektes
 5. zorgt voor minder gepieker
 6. meer innovatieve en creatieve ideeen
 7. betere gezondheid minder uitval
 8. meer geluk thuis en op het werk

Lees het complete wetenschappelijke verhaal over het positieve nut van Mindfulness bij bedrijven.

Ijsberg illusie voor business mindfulness-mindfulgenieten 2

Trainers

MindFul-genieten-trainers

Wil je meer info over MindFulness, neem dan even contact met me op voor een belafspraak

Ervaring

 • meer dan 25 jaar ondernemer
 • Mental coach gecertificeerd
 • ACT trainer gecertificeerd
 • NLP gecertificeerd
 • 8 weken nodig voor verandering!
 • Linkedin profiel Edwin

Business Mindfulness?

 • MindFulness leven is hip en modern
 • MindFulness leven genieten van het “nu”
 • MindFulness is je aandacht trainen
 • MindFulness is niet oordelen
 • MindFulness geeft inzicht
 • MindFulness geeft balans

Mindfulness is niet!

 • MindFulness is niet zweverig
 • MindFulness is geen geiten wollen sokken
 • MindFulness is geen religie
 • MindFulness is niet vaag

Mindfulness voor bedrijven voordelen!

Voordelen van Mindfulness voor bedrijven zijn ;

 • in je dagelijks leven minder stress ervaren met MindFulness
 • problemen in je gezin en op het werk beter omarmen
 • betere focus op tijd en prioriteit met Mindfulness voor bedrijven
 • mindFulness maakt dat je je gelukkiger gaat voelen!
 • kleine dingen ga je bewust opmerken
 • je gaat meer de kleine waardevolle dingen zien en ervan genieten!

Mindfulness voor bedrijven op het werk kan bij mij op een lokatie worden gegeven maar tevens in-company!

Mindfulness op het werk is het wat voor je?

Mindfulness op het werk is geschikt voor alle leeftijden. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent alle oefeningen gebeuren zonder kracht en worden uitgevoerd op je eigen tempo. De oefeningen worden vaak liggend maar kunnen ook zittend worden uitgevoerd, een en ander is geheel vrijblijvend en jij bepaalt je grens hierin.
Iedereen heeft baat bij meer bewustzijn in het leven,  en mindfulness zou je eigenlijk 1 keer in je leven gedaan moeten hebben en je zou jezelf de vraag kunnen stellen;

HOE IS JOUW WERKDRUK, STAAT HET IN BALANS?

Vaak ben je in de drukke dagelijkse werkzaamheden bezig met wat er straks, morgen, over een week moet gebeuren of juist wat er allemaal is gebeurt gisteren, vorige week of langer terug. Wat in al deze gevallen aan de hand is is dat je niet in het hier en nu bent en daardoor kun je makkelijker werkdruk ervaren met stress tot gevolg. Met Mindfulness op het werk leer je in verschillende training-sessies om jezelf niet te verliezen in deze dagelijkse hectiek van het werk.

Mindfulness op het werk geeft je de handvatten om hiermee om te gaan en om je aandacht bewust te richten op hetgeen belangrijk is, het leven in hier en nu! Mindfulness is geen truc maar een training die je leven kan gaan veranderen.

Deze Mindfulness op het werk training is voor jou wanneer je;

 • anders wilt omgaan met stress en (werk)druk
 • wilt leren om je minder zorgen te maken
 • wilt leren om minder te piekeren
 • meer wilt weten hoe je geest werkt en die je kunt trainen

Door wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat mindfulness je leven gaat veranderen. Je gaat anders kijken naar je omgeving en de dingen die je opmerkt. Je gaat meer bewust door het leven!

Mindfulness op het werk-MindFul Genieten

Mindfulness voor bedrijven wat is de inhoud?

Tijdens de Mindfulness voor bedrijven training leer je door te doen! De bijeenkomsten duren 2,5 uur en samen met mij worden er oefeningen gedaan, hierna worden deze oefeningen en de ervaring daarmee besproken en je krijgt huiswerk mee naar huis voor de volgende bijeenkomst. Alles gaat op rustig tempo en de oefeningen zijn voor alle leeftijden te volgen.

Mindfulness voor bedrijven is geen trucje wat je leert maar echt een training, je leert door te doen en op die manier train je de vaardigheden die we allemaal in huis hebben maar niet altijd even goed kunnen gebruiken.

Inbegrepen in deze Mindfulness voor bedrijven training is het volgende:

 • werkboek
 • geluidsbestanden op de website als MP3
 • koffie en thee voorafgaand aan de bijeenkomsten
 • water gedurende de avond of morgen
 • de 8 thema’s van de MindFulness worden behandeld

Door middel van diverse aandachtsoefeningen en ontspanningsoefeningen leren we uiteindelijk Mindful te genieten. Stil staan bij het moment in plaats van doordraven met gedachten die tot niets kunnen leiden.

Tijdens de Mindfulness voor bedrijven training wordt stil gestaan bij het doorbreken van oude patronen en hoe mindfulness je kan helpen om deze oude patronen te gaan veranderen voor nieuwe aangeleerde patronen.

Dit gaat niet zomaar je moet er echt wel wat aan doen maar ik gun je echt de verandering die het teweeg brengt bij je.

Voor werknemers

die meer zichzelf willen zijn en verder gaan met hun persoonlijke ontwikkeling. Minder last van spanningen en stress en beter willen omgaan met veranderde omstandigheden in hun leven. Omgaan met de werkdruk en hierin balans vinden is vooral het thema!

Voor managers en directie

die beter willen begrijpen hoe het in de “mind” werkt van medewerkers. Maar tevens zelf beter willen omgaan met stress en een balans willen ervaren in het leven tussen werk en prive. Je wilt toch ook krachtig je bedrijf kunnen leiden zonder je authenticiteit te verliezen, gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf met dito resultaat.

Voor MKB en ZZP

Ja daar sta je dan, je bent ondernemer en krijgt veel op je bord. Met passie je bedrijf beoefenen terwijl er veel dingen gedaan moeten worden die je energie vreten. Hoe zorg jij voor balans tussen leuke en minder leuke dingen? Je kunt niet echt leren voor ondernemer maar wel trainen hoe je met het ondernemerschap om kunt gaan. Ga jij de uitdaging aan om al je talenten beter te benutten?et thema!

Mindfulness-werk-mindfulgenieten

8-weekse groeps Mindfulness voor bedrijven

€ 1500,00

8 trainingen van 2,5 uur

Prijs is excl BTW

Incompany prijzen en mogelijkheden op aanvraag

Inbegrepen in deze training is het volgende:

 • werkboek van 80 pagina’s
 • totaal 20 uur groeps-training
 • geluidsbestanden op de website in MP3
 • koffie en thee voorafgaand aan de training
 • water gedurende de training
 • telefonisch kennismakingsgesprek
 • trainingslocatie te Nijkerkerveen
 • inhoud de 8 thema’s van de MindFulness

Deelname gaat door bij minimaal 4 personen, maximale 6 deelnemers

Business Mindfulness-individueel-mindfulgenieten

individuele 8-weekse Mindfulness voor bedrijven

€ 2700,00

8 trainingen van 1,5 uur

Prijs excl BTW

Incompany prijzen en mogelijkheden op aanvraag

Inbegrepen in deze individuele training is het volgende:

 • werkboek van 80 pagina’s
 • totaal 12 uur persoonlijke training
 • geluidsbestanden op de website in MP3
 • koffie en thee voorafgaand aan de training
 • water gedurende de training
 • telefonisch kennismakingsgesprek
 • traininglocatie te Nijkerkerveen
 • inhoud de 8 thema’s van de MindFulness

Deelname gaat altijd door, je bent alleen met mij!

Business-Mindfulness-kennismaking-MindFulGenieten

VIP Mindfulness voor bedrijven, individueel.

va € 5625,00

3 maanden, 10 trainingen van gem. 2,5 uur

Prijs excl BTW

Deze VIP training is alleen gemaakt om jou heen, dus breng verschillende thema’s in en we gaan op een ontspannen en vooral wat langere periode aan de slag.

Inbegrepen in deze individuele VIP business training is het volgende:

 • werkboek van 80 pagina’s
 • totaal vanaf 25 uur persoonlijke training
 • telefonisch kennismakingsgesprek
 • 3 mnd, 10 trainingen a 2,5 uur (€ 5625,00)
 • 6 mnd, 20 trainingen a 2,5 uur (€ 11.250,00)
 • 9 mnd, 30 trainingen a 2,5 uur (€ 16.875,00)
 • inhoud de 8 thema’s van de Mindfulness
 • maar ook zelf ingebrachte thema’s
 • en ook uitstapjes naar NLP en ACT
 • maar ook kernkwadranten en enneagram etc.

Deelname gaat altijd door, je bent alleen met mij!

Maak een afspraak met mij

Maak een afspraak

 • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.