Intensieve MindFulness 5-daagse training

incl. 8 weken persoonlijke coaching na deze training. Met jaarlijkse zorgverzekeraar vergoeding!

 • 8 thema trainingen
 • minimaal 4 personen
 • maximaal 10 personen
 • Locatie: Koetshuis Madoera Baarn
5 dagen

van 10.00-16.00 uur

Intensieve MindFulness 5-daagse training

De bekende MBSR mindfulness training maar dan niet in 8 weken maar in 5 hele dagdelen waarin alle thema’s worden behandeld.
Ontdek de exclusieve intensieve 5-daagse Mindfulness training (ofwel de MBSR training) die binnenkort van start gaat. Alle thema’s incl Stiltedag komen aan bod in 5 hele dagen trainen. Geen 8 weken van elk 2,5 uur maar een intensieve 5 daagse die je alle handvatten biedt voor jouw “nieuwe” leven.
We gaan beginnen om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Voor deze 5-daagse training is een minimum van 4 deelnemers vereist. Onze training en ervaren trainer voldoen aan de vereisten voor vergoeding door zorgverzekeringen. Bezoek onze zorgverzekering pagina voor meer informatie!

Deze unieke MindFulness training strekt zich uit over 5 volledige dagen en biedt een diepgaande ervaring in Mindfulness, waarbij we alle essentiële aspecten van de officiële MBSR training behandelen. Let op: Na afloop van deze intensieve 5-daagse training blijf ik je GRATIS nog 8 weken persoonlijk coachen via e-mail en 2 online bijeenkomsten.

Je staat er na de 5 dagen niet alleen voor, ik blijf je volgen om Mindfulness in jouw leven te integreren en te verankeren.

De kracht in jezelf vinden

 • Wil jij graag veranderen maar weet je niet hoe dit aan te pakken?
 • Wil jij graag meer in je kracht staan?
 • Wil jij je automatische patronen en oordelen herkennen?
 • Wil jij oude patronen doorbreken?
 • Wil jij een nieuwe versie van jezelf ontdekken?

Wanneer jij dit ook wilt dan is het nu jouw tijd om in te stappen. Wanneer je deze MindFulness training in 5 dagen gaat volgen dan zal je dit erg veel brengen.

wanneer je doet wat je altijd deed zal je hetzelfde krijgen wat je altijd kreeg.

MindFulness training en wat krijg ik ervoor?

Deze uitgebreide 5-daagse MindFulness training is inclusief dagelijkse lunch, koffie, thee en andere verfrissingen.

We geven deze training in een MindFul omgeving. Bij mooi weer gaan we ook in de tuin/park werken. Er zijn diverse ruimten waar we gebruik van kunnen maken en alles is sfeervol ingericht om de juiste balans van lichaam en geest te krijgen.

Wat je kunt verwachten:

 1. Diepgaand Bewustzijn: Leer jezelf op een dieper niveau kennen. We verkennen technieken die je helpen om je bewustzijn van gedachten, emoties en lichaamssensaties te vergroten.
 2. Stressvermindering: Ontdek hoe je effectief stress kunt beheersen. Mindfulness helpt je om ontspannen en kalm te blijven onder druk.
 3. Verbeterde Focus en Concentratie: Ontwikkel een scherpere focus en betere concentratievermogen, essentieel zowel op het werk als in persoonlijke situaties.
 4. Emotionele Regulatie: Leer hoe je je emoties kunt begrijpen en op een gezonde manier kunt beheren, wat bijdraagt aan een evenwichtiger leven.
 5. Verhoogde Veerkracht: Bouw veerkracht op om beter om te gaan met uitdagingen en tegenslagen in het leven.
 6. Verbeterde Relaties: Door meer empathie en begrip voor jezelf en anderen te ontwikkelen, kun je je relaties op een positievere manier benaderen.

Ik schrijf me in voor de Mindfulness training!

Nee, ik wil eerst meer informatie over de intensieve 5-daagse Mindfulness training.

Wil je weten wat anderen zeggen over mijn trainingen? Bekijk dan mijn referenties.

Je hebt nog zoveel tijd om je in te schrijven!

0Weken0Dagen0Uren0Minuten

Dit is je trainer

Angela

Angela

Gecertificeerde MindFulness MBSR | Compassietrainer | Kindertrainer | Auteur MindFulKompas

Intensieve MindFulness 5-daagse training

 • najaar 2024 nog nader in te vullen

  Van 10:00 – 16:00 incl. lunch

 • 8 weken online coaching

  Na de 5-daagse begeleid ik iedereen nog 8 weken lang persoonlijk online

Onze trainingslocatie

 • Koetshuis Madoera Baarn
 • Trainer Angela
 • angela@mindfulgenieten.nl
 • 06-53 343 808

GRATIS 9 mindfulness tips

Mindfulness is….

Mindfulness is niet!

 • is niet zweverig
 • is geen geiten wollen sokken
 • is geen religie
 • is niet vaag

Ik heb handvatten om verder te kunnen, heb de basis te pakken. Dankjewel dat je voor ons en mij was wie je was, en dat je mij daarmee hebt geholpen om weer een beetje meer te zijn wie ik ben.

Annemieke, 32 jaar

Het begin van het leren luisteren in aandacht
Niet oordelen meer, dat werd mijn kracht. Accepteren dat een ieder die om mij heen leeft Ook recht op zijn/haar mening heeft. Loslaten, vertrouwen en niet bang zijn dat geeft rust en voelt heel fijn
Vertrouwen hebben, het komt heus weer goed

christy, 52 jaar

Wat een mooie ervaring de afgelopen weken ik heb er veel van geleerd. Vooral om meer momenten met ontspanning voor mijzelf te nemen. Nog beter te luisteren naar mijn hoofd en lijf. en ik dacht altijd dat mediteren en yoga niets voor mij was

karin, 45 jaar

Tarieven intensieve 5 daagse MindFulness trainingen

De 8-weekse MBSR MindFulness training maar dan in 5 dagen!

Onze exclusieve locatie

Werkboek-5daagse-Mindfulness | Mindfulgenieten
Mindfulness-cursus-Baarn-Koetshuis-Madoera-Baarn (3)
Mindfulness training Baarn
Mindfulness-training-Baarn-Koetshuis-Madoera-Baarn (3)

Intensieve 5-daagse MindFulness training

€ 695,00

5 dagen van 10.00-16.00 uur

Prijs is incl BTW voor particulieren en zakelijk excl BTW

Inbegrepen in deze exclusieve MindFulness training is het volgende:

 • werkboek van 80 pagina’s
 • totaal 26 uur training
 • extra GRATIS 8 weken persoonlijke MindFulness coaching
 • 2 extra online groepsmeeting
 • extra oefeningen en meditaties online
 • koffie en thee voorafgaand aan de training
 • water gedurende de training
 • telefonisch kennismakingsgesprek
 • yoga matten om op te werken
 • Meditatiebankjes of kussens

Deelname gaat door bij minimaal 4 personen, maximaal 10 deelnemers.

We hebben parkeerplekken en tevens makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Check de vergoeding voor zorgverzekering. Je kunt ook soms via het UWV of de werkgever een vergoeding krijgen, vraag erna in overleg met de trainer.

Dit is je trainer

Angela

Angela

Gecertificeerde MindFulness MBSR | Compassietrainer | Kindertrainer | Auteur MindFulKompas

Onze trainingslocatie

 • Koetshuis Madoera Baarn
 • Trainer Angela
 • angela@mindfulgenieten.nl
 • 06-53 343 808

Wat anderen vertellen over mijn MindFulness training

Kun je wat met PTSS vroeg ik Angela. Is Mindfulness wat voor mij denk je? Dit waren de eerste vragen aan de telefoon die ik haar stelde. Na een fijn telefoongesprek met een duidelijke uitleg dat MindFulness geen tovermiddel of medicijn is maar dat ik zelf de sleutel in handen heb om deuren te openen en met trauma’s kan leren omgaan heb ik besloten me in te schrijven voor de 5 daagse cursus MindFulness.

Ik zat in een groep met twee mannen en 4 vrouwen en was best een beetje argwanend. Ik ben niet zo’n groepmens en zeker het delen van ervaringen was voor mij moeilijk. Gelukkig heeft Angela een gave om iedereen in zijn/haar waarden te laten en de gelegenheid te bieden iets te delen terwijl het niet “moet”. Deze intensieve week heeft veel gedaan voor mij, ik leer met mijn emoties om te gaan. Ik heb geleerd dat de wereld niet zo zwart-wit is zoals ik altijd dacht en de thema’s over stress waren voor mij de eye-openers.

Ik pak het mooie werkboek er nog steeds bij, de 3 minuten ademruimte doe ik bijna overal. Zo simpel oefeningetje om even te landen in het moment, even afstand te nemen van alles om je heen brengt al erg veel goeds bij mij. Ik ben er nog niet maar neem stap voor stap een andere richting, het is niet goed of fout zegt Angela dan. Het is jouw ervaring. Dank je wel je bent een geschenk.

Nog even dit afwerken, nog even dat telefoontje aannemen. Iedereen is al naar huis en wie is er nog op kantoor, ik!

Jarenlang heb ik mezelf voorbij geleefd, jarenlang roofbouw heeft tot gevolg gehad dat ik 3 maanden geleden thuis kwam te zitten met een burn-out. Ik kon het niet accepteren, ik degene die zo sterk was, ik die alles aankon en er juist een schepje bovenop deed. Ja ik zat nu thuis, het licht was uitgegaan. Ik kwam de deur niet meer uit en had nergens fut in.

Na advies van een vriendin heb ik een 5 daagse mindfulness training gedaan bij Angela. Eerst een beetje sceptisch want dat zijn toch van die zweverige types maar niets is minder waar. Angela staat met beide benen op de grond en ze weet voor iedereen de juiste snaar te raken. Het proces wat ik doormaakte opende mijn ogen, ik zag weer mogelijkheden en kreeg weer beetje bij beetje mijn energie terug. Mindfulness leert je om bewust in het leven te staan zonder dat je de hele dag “moet” mediteren. Na de 5 daagse hebben we nog 8 weken persoonlijke begeleiding gekregen en dat was erg fijn.

Ik zag er namelijk tegenop om na 5 dagen weer de “wijde wereld” in te gaan en dat ik het zelf weer moest gaan doen met het risico dat ik zou terugvallen. Gelukkig is het tegendeel bewezen met de begeleiding van Angela en krijg ik zelfs van anderen complimenten dat ik er meer ontspannen uitzie, dat ik weer lach en dat ik weer energie heb.

Dank je wel Angela voor deze fijne ervaring en ik zal MindFulness de rest van mijn leven meenemen

Mijn leven was perfect, vakantie hier, weekendje weg daar en een leuk gezin met twee koters. Ik had alles goed onder controle en er ging eigenlijk niets mis. Ja lichamelijk was ik moe en het werken kostte mij meer energie, ik baalde er ook van dat soms dingen niet liepen zoals ze zouden moeten lopen. Zonder het te bemerken kreeg ik meer stress en uiteindelijk kwam ik in de geestelijke zorgmolen terecht.

Gelukkig kwam ik tijdig de website van Angela tegen en deze sprak me erg aan. Een leuke vrouw die ook nog eens goed bekend staat voor haar Mindfulness trainingen. Ik wilde eerst een 8-weekse training volgen maar zag erg op tegen elke week een paar uur vrijmaken om naar de locatie te komen. Angela wees me op de 5-daagse MindFulness training. Zij vertelde mij dat het wel een intensieve training is maar dat alle thema’s in 5 dagen worden behandeld. De dagen hadden een ochtend thema en een middag thema en tussendoor staat er een heerlijke lunch klaar.

Na 5 dagen had ik al zoveel inzichten dat ik al een verandering bemerkte bij mijzelf en ik ben nu het traject van de 8 weken persoonlijke begeleiding ingestapt. Angela bedankt dat je op mijn pad kwam en nog steeds bent, ik ga je gauw weer zien.

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.