Mindfulgenieten-linkskijken

Bedankt voor je intake formulier.

Dank je wel voor je tijd om het afspraken/intake formulier goed in te vullen. Ik zal je zo snel mogelijk contacten om e.e.a. door te nemen.

LET OP check je emailbox wellicht komt dit bericht of onze toekomstige emails in je SPAM box terecht. Kijk hieronder om dit te voorkomen!

Ik zal ook een aantal keer per jaar een nieuwsbrief versturen met leuke Mindfulness tips, oefeningen en aanbiedingen, blijf ons volgen op mijn MindFul Genieten Facebook pagina en deze website voor meer nieuws.

Wil je nog even naar de agenda toe om te controleren wanneer alle trainingen beginnen? De zorgverzekeraars kunnen soms ook een duit in het zakje doen bij jou, check de pagina waar dit is uitgelegd, natuurlijk veranderen zorguitkeringen regelmatig maar het is een idee.

Wil je wellicht al verder lezen wat MindFulness voor jou kan betekenen dan zijn er diverse boeken die wellicht een aanvulling kunnen zijn voor je. Ik heb alvast diverse boeken voor je klaargezet zodat je makkelijker kunt kiezen op MindFulness boeken.

Al mijn trainingen en workshops vallen onder de MindFul Genieten algemene voorwaarden!

Soms komen berichten niet aan in jouw postvak, wellicht zit het dan in de SPAM folder, check deze regelmatig en mocht je een bericht van MindFul Genieten zien staan dan kun je met onderstaande tips je spamberichten opschonen en ervoor zorgen dat deze MindFulness berichten niet meer in de spam terecht komen;