Mindfulgenieten-linkskijken

Bedankt voor bericht.

Dank je wel voor je tijd om het afspraken/intake formulier goed in te vullen. Ik zal je zo snel mogelijk contacten om e.e.a. door te nemen.

LET OP check je emailbox wellicht komt dit bericht of onze toekomstige emails in je SPAM box terecht. Kijk hieronder om dit te voorkomen!

Ik zal ook een aantal keer per jaar een nieuwsbrief versturen met leuke Mindfulness tips, oefeningen en aanbiedingen, blijf ons volgen op mijn MindFul Genieten Facebook pagina en deze website voor meer nieuws.

Wil je nog even naar de agenda toe om te controleren wanneer alle trainingen beginnen? De zorgverzekeraars kunnen soms ook een duit in het zakje doen bij jou, check de pagina waar dit is uitgelegd, natuurlijk veranderen zorguitkeringen regelmatig maar het is een idee.

Wil je wellicht al verder lezen wat MindFulness voor jou kan betekenen dan zijn er diverse boeken die wellicht een aanvulling kunnen zijn voor je. Ik heb alvast diverse boeken voor je klaargezet zodat je makkelijker kunt kiezen op MindFulness boeken.

Al mijn trainingen en workshops vallen onder de MindFul Genieten algemene voorwaarden!

Soms komen berichten niet aan in jouw postvak, wellicht zit het dan in de SPAM folder, check deze regelmatig en mocht je een bericht van MindFul Genieten zien staan dan kun je met onderstaande tips je spamberichten opschonen en ervoor zorgen dat deze MindFulness berichten niet meer in de spam terecht komen;

Hoe voorkom je dat gewenste e-mail als spam wordt verwijderd?

Voorkomen dat berichten van een specifieke afzender als ongewenst worden bestempeld? Neem dan, afhankelijk van het gebruikte e-mailprogramma, een van de volgende maatregelen:

 • Windows Live Mail
  Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (via de blauwe knop op het lint, Opties, Beveiligingsopties, tabblad Veilige afzenders kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
 • Windows Mail
  Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (via ALT-Extra, Opties voor ongewenste e-mail kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
 • Outlook Express
  Outlook Express is niet voorzien van een filter voor ongewenste e-mail.
 • Outlook
  Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender nooit blokkeren(Outlook 2010/2013)/Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (Outlook 2007 en ouder). Via Opties voor ongewenste e-mail (rechter muisknop) kunnen de instellingen van het filter worden aangepast.
 • Gmail
  Open het e-mailbericht, knop Meer (pijltje naar beneden), optie Berichten zoals deze filteren, link Filter maken met deze zoekopdracht, activeer Nooit naar Spam verzenden, knop Filter maken (via het tandwieltje, Instellingen, tabblad Filters kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
 • Gmail gebruikers let op!
  Wellicht komen onze berichten en emails niet direct in uw inbox binnen, maar onder de tab “Reclame” (Promotions). Om dit in de toekomst te voorkomen, kunt u twee dingen doen:
  1. Verplaats de betreffende e-mail naar de tab Primair (persoonlijk inbox). Op de vraag of alle e-mails van dezelfde afzender ook onder de tab primair geplaatst moeten worden, antwoordt u ‘Ja’.
  2. Markeer de e-mail met een ster. E-mails met een ster plaatst Gmail niet alleen onder de tab Reclame, maar ook onder de tab Primair.
 • Microsoft-account (Outlook, Hotmail, MSN, Live, e.d.)
  Klik op het tandwieltje, Opties, optie Veilige en geblokkeerde afzenders, optie Veilige afzenders.

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.