Deelname formulier mindfulness.

Met het invullen van dit deelname formulier geef je aan graag deel te nemen aan een Mindfulnes training, de data van de eerstvolgende trainingen worden op deze website weergegeven en mocht je voor een andere optie willen gaan dan kun je dit invullen in het opmerkingen veld.

Ik neem zo snel mogelijk contact op met jou via de gegevens op dit deelname formulier, hartelijk dank voor je belangstelling en voor deze eerste stap die je gemaakt hebt voor een stressloos leven.

Maak een afspraak

  • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.