INTAKE FORMULIER VOOR DE FRANKRIJK WEEK

BEGELEID WORDEN DOOR….

Tijdens de MindFulness retraite week wordt je volledig verzorgd en begeleid door Angela.

Angela verzorgd met liefde en aandacht een veilige setting voor deze week. De eigenaar van de accommodatie en zijn vrouw verzorgen de inwendige mens en zorgen voor de ontspannen sfeer tijdens de week. Edwin de man van Angela brengt jullie allemaal op de goede plekken wanneer er een uitstapje gemaakt gaat worden.

Graag willen wij je iets beter leren kennen voordat we deze week ingaan en ik wil je dan ook vragen of je onderstaande formulier voor mij wilt invullen. Wij kunnen dan eventueel rekening houden met dingen die er spelen en ons programma zo goed mogelijk aanpassen aan alle deelnemers (indien mogelijk natuurlijk)

intake-formulier Frankrijk week

  • Ik wil je graag beter leren kennen voordat we samen de Mindfulness week ingaan.

  • https://mindfulgenieten.nl/algemene-voorwaarden/
  • Vrijwaring van aansprakelijkheid:

    Door het ondertekenen van dit intake formulier geef je aan dat je bewust bent dat de Mindfulness training zoals gegeven door MindfulGenieten gericht is op een meer aandachtig en bewust leven en het anders omgaan met stress en pijn. Het betreft hier nadrukkelijk een training en geen (vervanging voor) therapie of therapeutische behandeling. Mocht je onder behandeling zijn van een professioneel hulpverlener dan is toestemming van deze hulpverlener voorwaarde voor deelname aan deze training. MindfulGenieten is niet berekend op GGZ-problematiek en/of op acute urgente crisissituaties.
  • DD slash MM slash JJJJ

MindFulGenieten-Angela-gecertificeerde-trainer
Edwin-Angela-MindFul Genieten

EEN OASE VAN RUST

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.