In de MindFulness leer je dat het een fijne ervaring is om los te laten. Tijdens de training worden bepaalde vastgeroeste patronen herkenbaar en juist deze vastgeroeste patronen en/of overtuigingen zijn fijn om los te laten en dan te gaan ervaren wat het met je doet. Maar loslaten en loslaten daar zit wel een verschil in, toch?

Het loslaten van mensen daar zit wel een verschil in. Misschien heb je het zelf wel eens ervaren dat in een tijd waar alles voorspoedig gaat, waar alles naar jouw zin gaat dan heb je vrienden en kennissen bij de vleet. Iedereen wil graag bij je zijn, iedereen wil meedoen met jouw goede flow maar wat als dit langzaam aan het veranderen is.

Wat zal er gebeuren als het even wat minder is. Als het niet allemaal meer “goed” gaat en je juist in die tijd een hand nodig hebt? Het zijn juist de mensen die in mindere tijden naast je blijven staan die belangrijk zijn. De meelopers wanneer het goed gaat die verdwijnen vanzelf.

In de MindFulness training leer je deze ervaringen een plek te geven, leer je bijzaken van hoofdzaken te onderscheiden en mag je voor jezelf een grens gaan bepalen tot waar je wilt gaan. In deze gekke tijd waarin het ene vervelende nieuwsbericht het andere afwisselt is het niet even makkelijk om los te laten. Is het niet makkelijk om meegezogen te worden met deze berichten en je leven te laten leiden door (negatief) nieuws.

Dus loslaten is goed maar niet voor alles!

Ben je nog niet overtuigd over wat MindFulness kan betekenen voor jou?

Check onze referentie en verhalen van andere deelnemers aan de Mindfulness

Kijk in onze agenda voor mijn volgende Mindfulness korte en lange trainingen.

Kijk of je voor een Mindfulness vergoeding in aanmerking komt bij de zorgverzekeraar