Online MindFulness 8-weekse MBSR training-MindFulgenieten1

MindFulness Online Training?

 • Juist in deze Corona tijd
 • Je komt situaties tegen en je weet het even niet meer
 • Je bent bang voor de toekomst
 • Je wilt hulp bij stress en angst
 • Je bent onzeker in deze moeilijke tijden
 • Veilig vanuit je huiskamer
 • Effectief en doeltreffend bewezen
Afspraak-maken-Centreren

We respecteren je privacy.

Online MindFulness

Je wilt gezond blijven maar ook een training volgen. Schrijf je in voor een online MBSR training vanuit je veilige omgeving.

Bewuster willen leven

Omarm de huidige onzekerheid. We weten niet hoeveel mensen ziek gaan worden, hoe de economie getroffen gaat worden en hoe lang corona ons nog in zijn greep gaat houden.

MindFulness Professional

Je wordt door mij persoonlijk begeleid. Ik ben een gecertificeerde full-time Online MindFulness trainer. Ik geef training aan kleine groepen.

Minder stress

Deze onzekere tijd kan veel stress geven, je bent wellicht angstig of zelfs bang voor de toekomst waardoor je meer gaat piekeren. Juist nu helpt Online MindFulness als training.

max. 10 deelnemers

We hebben allen een MindFulness training gevolgd en willen graag in de flow blijven om te voorkomen dat we terugvallen in onze oude patronen.

Digitaal in verbinding

Je bent digitaal in verbinding met mij als trainer en ook met de groep. Je ziet elkaar (of niet) en we kunnen gewoon praten, net zoals in de live omgeving maar alleen nu online en veilig.

Online MindFulness groepstraining

Deze tijd waar wij in leven is niet echt makkelijk. We hebben angstige gevoelens over de toekomstige onzekerheid en hoe gaan we om met deze situatie. De vragen die bij je kunnen opkomen kunnen zijn:

 • Hoe ga ik om met de thuissituatie
 • Hoe ervaar ik deze Corona tijd
 • Hoe voorkom ik sociale isolement
 • Hoe neem ik de nieuwsberichten waar?

MindFul Genieten organiseert juist in deze tijd Online MindFulness trainingen. Wij starten op diverse data in april en mei. Op een vast moment in de week krijg je elke week 1 van de 8 MindFulness thema’s voorgeschoteld. Samen de theorie maar ook de praktijk oefeningen doen geeft je meer waardevolle inzichten voor je huidige situatie.

Afspraak-maken-Centreren

Online MindFulness:

 • Omgaan met angsten
 • Hoe ga je om met gedachten
 • Waarnemen, hoe zie jij de wereld
 • Voelen, wie ben je?
 • Stress en de gevolgen
 • Communicatie
 • Mindfulness integreren in je leven

Inschrijving sluit op:

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

De belangrijkste relatie in mijn leven is die met mezelf

Geduld is een schone zaak…….

……vooral als je op het punt staat het te verliezen.

Iedereen die denkt dat niets twee kanten heeft……

….staat waarschijnlijk alleen

Beter de weg vragen dan verdwalen

Kijk hoe ver je al bent gekomen, niet hoe ver je nog hebt te gaan.

Negatieve gedachten zijn verspilling van kostbare energie

MindFulnesss vanuit je eigen veilige omgeving

Online MindFulness training volgen is vrij eenvoudig. Via een simpele beeldverbinding (Google Meet) kom je in onze online trainingsruimte. Je ziet mij in beeld samen met de andere deelnemers ook praten kunnen we met elkaar, maar je kunt de microfoon ook uitzetten.

Wat heb je nodig voor deze online MindFulness?

 • een laptop of computer met camera
 • een rustige plek waar je de training kunt volgen
 • een internetverbinding
Online MBSR-Mindfulness training-MindFulGenieten
Door-de-zure-appel-bijten-MasterMind MindFulness jaarprogramma

Hallo ik ben Angela werkzaam als (online) MindFulness Professional trainer voor volwassenen en jongeren. Door mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen die “pieker” gedachten hebben ben ik ervan overtuigd dat MindFulness een goede start in iemands leven kan zijn, de juiste handvatten die iemand nodig heeft om zijn of haar “pieker” gedachten bewust te ervaren. Ook de online MindFulness trainingen dragen hierbij aan.

meer dan 10 jaar ervaring met “mensen trainen”

8 weken training gaat zorgen voor verandering

Gecertificeerd MindFulness MBSR trainer

Gecertificeerd Compassie- en kinder trainer

Gecertificeerd zwangerschaps trainer

meer dan 100 deelnemers per jaar volgen mijn training

Waarom ben ik gestart met MindFul Genieten? Iedereen maakt wel eens wat mee in zijn/haar leven dat is niet uniek maar wat wel uniek is hoe je ermee om gaat wanneer dit je overkomt. Ik heb gemerkt dat het volgen van (online) MindFulness trainingen je je lichaam en geest meer in balans brengt waardoor je mee in het nu leeft.

Online MindFulness training-MindFulGenieten

STOP met wat je doet.

Ja dat klinkt makkelijker dan dat je het doet. Hoe hou je de mindfulness oefeningen en theorie vast in je leven zonder terug te vallen in oude erg vastgeroeste patronen. Misschien heb je wel eens ervaren dat naar verloop van tijd er steeds meer oude gewoonten naar voren komen en je wilt dat niet, toch?

hoe komt dat toch?

hoe werkt het brein nou echt?

hoe kan ik voorkomen dat

ik wil echt veranderen en doe mijn best

√ wat doet stress met mij?

Online MindFulness training:

De groep blijft online 8 weken bij elkaar.  Tijdens iedere online bijeenkomst behandelen we een nieuw thema met een bijpassende meditatie.  We verdiepen thema’s als:

ruimte voor mindfulness vinden te midden van onze (drukke) levens;
het cultiveren van vriendelijkheid naar onszelf;
de standen van de geest (stressmodus en doemodus) die ons beperken;
gedachten als gedachten zien.
wat doestress en angst met ons?
√  hoe werkt ons brein?

Ook is er ruimte om je voortgang – én je struikelblokken – van het integreren van mindfulness in je leven te bespreken.

Afspraak-maken-Centreren

Wat vertellen en ervaren anderen van mijn training

Of ik een compleet overzicht kan geven van wat de mindfullnes training en de compassie mij hebben gebracht weet ik niet. Het is namelijk nogal veel, eigenlijk in het kort gezegd heb ik een andere kijk op mezelf en het leven gekregen. Ik kijk vriendelijker naar me zelf en naar de wereld om me heen.

Wat een bijzondere eerste ontmoeting was het. Alles paste als een handschoen, jouw persoonlijke benadering, de duidelijkheid, het is geen cursus maar een training, geborgenheid van een groep, altijd mocht je contact met je opnemen. Het was precies wat ik zocht.

Ik heb zo enorm veel geleerd. Het heeft veel meer bewustzijn gebracht. Bewust in de dagelijkse kleine dingen maar zeker ook wat gebeurtenissen, gesprekken en daardoor vaak stress met mij deden. Nu merk ik op dat een gesprek of gebeurtenis iets met me doet en hoe ik er op reageer. Ik ben me bewust dat ik keuzes heb.

Denken in cirkels van verleden en toekomst had te veel de overhand, voelen en handelen vanuit het hier en nu lukte niet echt. Maar het was er nog steeds niet van gekomen. Totdat ik in de periode tussen augustus 2015 en oktober 2016 werd geconfronteerd met een dubbel verlies.

Gun jezelf ook deze online MindFulness training

 • MindFulness is niet zweverig
 • MindFulness is geen quatsch
 • Het is een doordachte bewezen methode
 • Natuurlijk geen tovermiddel voor alle problemen
 • Mindfulness is zeer geschikt voor “pieker” gedachten

Online Mindfulness praktische kant!

MindFulness is hip en modern en iedereen haalt er wel iets uit. De ene meer dan de andere maar toch ziet iedereen het als een bewuste keuze die ze helpt om in de wereld om ons heen te “overleven”.

Vergoedingen voor Online Mindfulness

Veel zorgverzekeraars maar ook bedrijven en bijvoorbeeld het UWV vergoeden MindFulness. Dit kan deels of zelfs geheel. Op onze speciale pagina MindFulness en zorgverzekeraars kun je de verschillende vergoedingen lezen.

Wat ontvang je bij deze online MindFulness training?

 • 80 pagina werkboek, deze zal worden opgestuurd
 • een veilige beeldverbinding
 • een interactieve online training, geen opgenomen video!
 • diverse audiobestanden t.b.v. de diverse thema’s

elk dagdeel op aanvraag

start nader te bepalen

Online MindFulness

veilig online vanuit je eigen veilige plek

09:30 – 12:00 uur

Deze online 8-weekse MBSR training  wordt door een gecertificeerde trainer gegeven.

Woensdagavond

start 6 mei

Online MindFulness

veilig online vanuit je eigen veilige plek

19:30 – 22:00 uur

Deze online 8-weekse MBSR training  wordt door een gecertificeerde trainer gegeven.

Of ik een compleet overzicht kan geven van wat de mindfullnes training en de compassie mij hebben gebracht weet ik niet. Het is namelijk nogal veel, eigenlijk in het kort gezegd heb ik een andere kijk op mezelf en het leven gekregen. Ik kijk vriendelijker naar me zelf en naar de wereld om me heen.

Wat een bijzondere eerste ontmoeting was het. Alles paste als een handschoen, jouw persoonlijke benadering, de duidelijkheid, het is geen cursus maar een training, geborgenheid van een groep, altijd mocht je contact met je opnemen. Het was precies wat ik zocht.

Ik heb zo enorm veel geleerd. Het heeft veel meer bewustzijn gebracht. Bewust in de dagelijkse kleine dingen maar zeker ook wat gebeurtenissen, gesprekken en daardoor vaak stress met mij deden. Nu merk ik op dat een gesprek of gebeurtenis iets met me doet en hoe ik er op reageer. Ik ben me bewust dat ik keuzes heb.

Denken in cirkels van verleden en toekomst had te veel de overhand, voelen en handelen vanuit het hier en nu lukte niet echt. Maar het was er nog steeds niet van gekomen. Totdat ik in de periode tussen augustus 2015 en oktober 2016 werd geconfronteerd met een dubbel verlies.

Onze online trainingen worden gegeven in een verbouwde boerderij. De originele paardenstallen zijn verbouwd tot een moderne en fijne trainings omgeving en bij mooi weer kunnen we ook naar buiten met het uitzicht over de weilanden, mits we weer elkaar fysiek mogen zien.

Adres:

Buntwal 9

3864MX Nijkerkerveen

Onze locatie ligt in het midden van het land vlakbij Hoevelaken en is daarom goed en snel aan te rijden vanuit het Gooi, de Noord-West Veluwe en een gebied van zo’n 30-50 km afstand om ons heen.

Reserveer 1 van de 10 plekken!

Voor wie
Voor iedereen die ondanks de “opgesloten” situatie toch een online MindFulness wil volgen. Veilig vanuit je eigen omgeving, zonder fysiek contact met andere deelnemers maar wel met een interactieve communicatie.

Praktische informatie

Locatie
MindFul Genieten
Buntwal 9
3864 MX Nijkerkerveen

Kosten
€ 495,00 Inclusief trainingsmateriaal en excl. btw voor bedrijven.

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.