,

Raak jij de weg wel eens kwijt?

Als je de weg kwijt bent kom je nog eens ergens.-Mindfulgenieten

Deze week was het weer spannend, twee nieuwe groepstrainingen en een aantal individuele trainingen zijn er gestart. Hoe zijn de nieuwe groepen, hoe liggen de deelnemers elkaar allemaal gedachten die door je hoofd spoken, ja zelfs bij een MindFulness trainer;)

Gelukkig leer ik zelf maar ook mijn deelnemers elke weer dat het maar gedachten zijn en dat de werkelijkheid vaak compleet anders is. Zo ook deze week, het was helemaal niet echt spannend, de deelnemers zijn allemaal lieve mensen elk met hun eigen verhaal en doel om aan MindFulness te beginnen. De groepen zijn weer verdeeld in jonge en wat ouderen mensen, vrouw en man dus een divers gezelschap.

Heerlijk om mensen die soms het gevoel hebben de weg kwijt te raken deze weer op het juiste spoor komen en wat nog mooier is dat ze het allemaal zelf doen, MindFulness is namelijk geen trucje wat je even leert nee het is een aangepaste levenswijze die je voor altijd in de praktijk kunt brengen.

Probeer het ook eens wanneer je denkt dat je de weg kwijt gaat raken, kijk nu wat je zelf kunt doen en kom erachter wat MindFulness met je kan gaan doen voor nu en de toekomst.

Schrijf je in of maak een afspraak voor jouw nieuwe weg! Nieuwe MindFulness trainingen starten op 20 maart en de eerste deelnemers hebben zich alweer gemeld.

Actie formulier

  • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy