,

Mindfulness training dat moet je doen!

afscheidsfoto-1egroep
  • dat moet je doen
  • dit heeft me erg veel gebracht
  • ben veel rustiger
  • leef en doe dingen bewuster

Zo maar een paar opmerkingen die vanuit de 1ste Mindfulness training groep naar voren kwamen. Mooie veranderingen die soms pas na een aantal weken naar voren kwamen maar nu zo sterk verankerd zijn dat je het elke dag kunt toepassen.

Mindfulness training is goed voor je!

Waar begin je aan, 8 weken MBSR Mindfulness training, het is namelijk geen truc maar echt een training waar je zelf ook je tijd in moet steken. Verschillende ideeën en opmerkingen waren er in de groep voordat we gingen starten, wat zou het doen, is het niet zweverig, heb je er wat aan?

Maar nu hebben we afgelopen maandag de laatste avond gehad en afgesloten met een drankje terugkijkend op 8 weken met mooie, emotionele en waardevolle momenten. Een training, die zoals 1 van de deelneemsters zei “je leven verandert” en iedereen kan terugkijken op een geslaagde periode waar veel bewustzijn is gecreëerd en eat je goed kunt toepassen in je dagelijkse leven.

De volgende Mindfulness 8-weekse MBSR training begint op 23 maart (nog 1 plekje vrij) en daarna is de laatste training gepland op woensdagmorgen 6 april. Je kunt je voor deze training nog inschrijven of aangeven dat je graag in oktober-november wilt beginnen.

Mindfulness-MBSR training-afscheidsfoto-1egroep