Nieuwe MindFulness trainingen starten in Oktober

MindFulness introductie-header1

Start van het najaarsseizoen met nieuwe MBSR trainingen.

In Oktober en November ga ik weer nieuwe groepen maken om te starten met de 8-weekse MindFulness MBSR trainingen/cursussen. Heb je al langere tijd het idee om eens wat aan MindFulness te gaan doen, neem dan contact op en geef je voorkeuren van dag-avonddelen op!

MindFulness MBSR 8 weekse training.

Het is geen truc of kunstje wordt er in de 1ste avond verteld en dat klopt ook. De ervaring leert dat de deelnemers aan deze 8 weekse MBSR training het echt gaan beleven na een aantal dag-avond sessies en dat het een nieuwe levenswijze is waar je volledig bewust van kan gaan genieten. Lees eens verder wat deze MindFulness training met je kan doen.

Schrijf je in voor de najaars trainingen, ik start diverse groepen dus geef aan wat je voorkeurs tijd, dag, avond is en wanneer er genoeg aanmeldingen zijn dan ga ik groepen samenstellen waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de voorkeuren.

Maak een afspraak

  • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy