,

Vereniging Mindfulness based trainers in Nederland.

Angela officieel Mindfulness MBSR trainster

Eindelijk is het dan zover, na meer dan 600 uur training, meditatie, MindFulness oefeningen doen en meerdere stilte retraites is het resultaat daar. Ik ben nu officieel MindFulness MBSR trainster en met het bijbehorende certificaat heb ik mezelf ingeschreven bij de beroepsvereniging.

De tweede MindFulness training is weer begonnen en voor de derde ochtendtraining die op woensdag 6 april begint zijn nog een paar plekjes vrij. Schrijf je in zou ik zeggen en je kunt MindFul genietend de zomervakantie ingaan.

NIEUW!!!!.
Na het behalen van mijn certificaat is mijn harde werken beloond met de officiele inschrijving van het VMBN categorie 1 op deze website kun je lezen wat het allemaal inhoud en waar ik aan voldoe.
Ook voor de zorgverzekeraars kan het een stimulans zijn om deze Mindfulness 8-weekse MBSR training (deels) te vergoeden. Maar wellicht wil je werkgever ook een deze MindFulness MBSR training vergoeden al is het maar voor een deel, vraag het eens zou ik je willen adviseren.