Frankrijk MindFulness week

We gaan weer naar Frankrijk voor een MindFulness week

Het gaat door, een MindFulness retraite week, van zaterdag 31 augustus tot 7 september 2019, op een prachtige stille plek in Zuid-Frankrijk en tegelijkertijd ‘voeding’ voor lichaam en geest tot je nemen. Ervaar wat rust je kan brengen in je dagelijkse leven, resetten van de dagelijkse hectiek en genieten van een weekprogramma met inspanning maar ook genoeg ontspanning.

Nadat we vorig jaar veel positieve reacties hebben gehad gaan we dit jaar in de herhaling. Heerlijk een week afwisselend met MindFulness oefeningen en meditaties, een stiltedag en thema’s uit het leven die worden besproken. Daarnaast veel vrije tijd om ook andere dingen te doen, wat te denken aan zwemmen in het meer, een boek lezen op het 7 hectare grote terrein, of gewoon in stilte voor je uit kijken en mijmeren.

Lees op de website eens verder op de speciale Frankrijk MindFulness pagina en geef je op voor de laatste vrije plekken.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in wat anderen hebben gezegd over de MindFulness week in Frankrijk van het afgelopen jaar.

“Inmiddels ben ik 2,5 week terug van de Retraite op het terrein van Joia in Zuid Frankrijk, bij het plaatsje Montbel. Het was een hele mooie, bijzondere ervaring die ik niet had willen missen. Een prachtig centrum, met een lief echtpaar, Lisette en Freddy, die voor ons kookten en mooie verhalen hadden. Het ligt midden in een prachtig stuk bos, met mooie plekjes waar ik veel de rust op kon zoeken.

Wat heeft deze week me gebracht: nog meer inzichten in mezelf en helderheid over een aantal zaken in mijn leven. De vaste momenten van yoga en meditatie werden begeleid door Angela op haar mooie/rustige eigen wijze, dit heb ik als zeer prettig ervaren. De stilte “dag” van 36 uur was met name een grote hulp in mijn proces, je komt jezelf tegen op een heel heldere manier, een heel bijzonder mooie ervaring. Deze week zal me lang bijblijven en was boven verwachting voor mij. “

“Wat een mooie week heb ik gehad in Frankrijk.. Ik ging er zonder verwachtingen heen. Was nieuwsgierig wat dit met me zou doen. Alles was tot in de puntjes geregeld! Angela en Edwin hebben er samen met onze gast heer en vrouw voor gezorgd dat het een hele waardevolle week was. Prachtige locatie, heerlijk biologisch en vegetarisch eten, fijne meditatie en yoga momenten, ontspannende massage, ontroerende en bijzondere verhalen gedeeld met elkaar..
Als groep veel aan elkaar gehad, ik heb in deze week geleerd dat ieder zijn eigen weg bewandeld, dit op zijn eigen manier doet, dat je niet bang hoef te zijn om te falen en trots kun zijn op wie je ben! Ik mag fouten maken, ik mag verdriet hebben, ik mag een slechte dag hebben, ik mag vallen maar bovenal mag ik opstaan met mijn kin omhoog en borst vooruit en heel trots zijn op wat ik heb bereikt! Dank jullie wel voor deze waardevolle week!”

“De retraite was een bijzondere ervaring. Ik had niet echt een idee wat ik moest verwachten maar de mix van rust yoga meditatie en het samenzijn met de andere deelneemsters was perfect. De omgeving was prachtig en de locatie was goed verzorgd. Ik kijk er met een warm gevoel op terug.”

“Ik heb de Frankrijk-retraite als heel positief ervaren. Door de locatie, de stilte en de thema’s ben ik tot veel inzichten gekomen. Veel dingen vielen eindelijk op zijn plaats. Wat één week een mens veel kan brengen. De locatie was geweldig, we zijn uitstekend verzorgd met aandacht en heerlijke maaltijden. Erg geboft met het gezelschap. Ik kijk er met veel warmte en plezier op terug. Na de retraite begon echt de rest van mijn leven.”

Wil jij ook eens ‘me-time’ hebben en een week er tussenuit?

Angela

Angela

gecertificeerde MindFulness MBSR trainer, gecertificeerde Compassietrainer, gecertificeerde kindertrainer, gecertificeerde wandeltrainer

Maak een afspraak

  • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy

Angela van der Hout
Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.