Mindfulness training Baarn?

MindFulness training Baarn

Genieten, ontspannen en tot jezelf komen op een fijne plek

Hoe vaak zit jij in je hoofd? Ben je ook zo’n druk type die van alles van zichzelf moet doen en zich geen tijd gunt om even relax wat anders te doen? Heb je soms last van stress of slapeloosheid, ben je rusteloos of pieker je continue over van alles en nog wat? Wil je dit doorbreken en is het tijd geworden voor een positieve draai in je leven? Lees dan verder wat MindFulness training Baarn je kan bieden.

Hoe zou het zijn om tijdens de 5 daagse MindFulness training Baarn even helemaal te resetten op een heerlijke lokatie in het midden van het land, een centrale plek makkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer.

Heerlijk in stilte, niets hoeft en bovenal even tijd voor jezelf nemen.

Hoe zou het zijn als je na deze MindFulness training  weer helemaal bent opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis gaat?

Tegenwoordig hoor je veel over MindFulness en is het erg modern aan het worden maar hierdoor zijn er ook veel aanbieders die niet allen gecertificeerd zijn en het er soms even bij doen. Bij de MindFulness training Baarn wordt de MBSR in 5 aangesloten dagen van elk 2,5 uur aangeboden door een gecertificeerde Categorie 1 trainer. Na de training krijg je nog 8 weken online mindfulness coaching, helemaal gratis, om je te begeleiden bij je verder persoonlijke traject. Maar ook de 8 weekse MBSR training wordt er gegeven, check de agenda voor data en locaties.

De MindFulness training Baarn is er voor iedereen.

MINDFULNESS = WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

De Mindfulness MBSR training is een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen methode. MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction en biedt goede methoden om beter met stress, burn-outs en algehele werkdruk om te gaan.

Het is zeker niet zweverig maar juist erg goed praktisch toepasbaar, check de ervaringen maar eens van andere deelnemers. Het is ook geen trucje wat je leert maar juist meer een mentale conditie training die waakt voor een terugval bij slapeloosheid, piekeren en angstklachten maar ook chronische pijn en emoties.

Wil je met fijne en veilige hulp uit je vastgeroeste patronen en bewuster gaan leven en vooral genieten wat het leven je te bieden heeft dan is deze MindFulness 5-daagse training (met 8 weken gratis mindfulness coaching) zeker iets voor jou! Heb je geen tijd of kun je moeilijk langere tijd een dagdeel missen in je agenda dan is deze 5-daagse MindFulness training voor jou interessant, elke dag van 2,5 uur krijg je alle 8 thema’s van de MindFulness behandeld.

HOE ZIET DE MINDFULNESS TRAINING BAARN ERUIT?

De Mindfulness training Baarn leert jou in 5 dagen van elk 2,5 uur een nieuw levenspatroon. Je zult verschillende mindfulness oefeningen een aandachtstrainingen leren waardoor je meer uit je gedachten zult kunnen komen en meer rust, ontspanning en helderheid gaat ervaren.

Na elke mindfulness training krijg je huiswerk mee om thuis te oefenen en gelijk in je omgeving kunt toepassen. Het is echt een training en geen trucje dus je zult zelf actief mogen meedoen met alle oefeningen om het beste resultaat uit de mindfulness training te halen. Na de 5 weken krijg je nog als extra 8 weken online coaching.

Net zoals je je lichaam kunt trainen in de sportschool train je nu je mentale kant! Je leert met aandacht zonder oordeel in het hier en nu te leven en je automatische patronen te herkennen. Doordat je erachter komt dat je een automatische piloot hebt kun je bewust keuzes gaan maken en hier krijg je in de 5-daagse mindfulness training voldoende handvatten voor.

Het is geen zweverig verhaal of training, Angela staat met beide benen stevig op de grond en is een nuchtere trainer waarbij deelnemers zich erg veilig voelen. Angela is een gecertificeerde trainer en lid van het VMBN, hierdoor zijn , afhankelijk van de zorgverzekering, de trainingen soms vergoed.

Door-de-zure-appel-bijten-MasterMind MindFulness jaarprogramma

Wil je meer info over MindFulness, neem dan even contact met me op voor een belafspraak

Gecertificeerd MBSR trainer!

Mindfulness voor jou?

 • MindFulness leven is hip en modern
 • MindFulness leven genieten van het “nu”
 • MindFulness is je aandacht trainen
 • MindFulness is niet oordelen
 • MindFulness boeken

Mindfulness is niet!

 • MindFulness is niet zweverig
 • MindFulness is geen geiten wollen sokken
 • MindFulness is geen religie
 • MindFulness is niet vaag

Check onze MindFulness tarieven

Check onze tarieven-MindFul Genieten

Mindfulness referenties!

Lees de ervaringen over de Mindfulness training eens van andere deelnemers.

MindFulness trainingen

Bekijk hier het programma voor de komende periode MindFulness trainingen.

Check de trainingsagenda voor de meest actuele data.

Data:
Gehele jaar:
zie agenda voor diverse data
*dagdelen nader in te vullen in onderling overleg

Inbegrepen:

 • 5 dagen van 2,5 uur
 • GRATIS online coaching voor 8 weken lang
 • werkboek van 80 pagina’s
 • MP3 voor thuis oefenen
 • koffie, thee en water gedurende alle 5 cursusdagen
 • zitkussens en/of bankjes
 • dikke meditatiematten

Praktische kant:

Hoe lang?:
5 dagen aaneengesloten van 2,5 uur met lunch

Locatie:
zie agenda

Deelnemers:
Minimaal 6, maximaal 10

Aanmelden:

Ik wil dit ook ervaren!

Op genoemde data starten de MindFulness MBSR trainingen maar ook de vervolgtrainingen van de MindFulness, de Compassietraining. Alle trainingen worden gegeven door een gecertificeerde Categorie 1 trainer van het VMBN. In volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen zullen de groepen worden ingedeeld.

LOCATIE

Mindfulness-training-Baarn-Koetshuis-Madoera-Baarn (3)
Mindfulness-training-Baarn-Koetshuis-Madoera-Baarn (3)
Mindfulness training Baarn

WAT KUN JE VERWACHTEN?

je leeft meer in het ‘nu’

je ervaart minder stress

je zit beter in je vel

je geniet meer

je kunt je beter ontspannen

je slaapt beter

je geniet van je moment

je leert mildheid naar jezelf

je gaat bewuster leven

je krijgt meer zelfvertrouwen

je concentratie wordt beter

je kunt je tijd beter indelen

Aandacht, Energie opladen en in het ‘Nu’ leven.

Gedurende het hele jaar start ik met nieuwe trainingen en

zetten we klok even stil, jij ook?

Check de agenda voor nieuw te starten 5-daagse trainingen

doe je mee?

Maak een afspraak

 • Wij houden ook niet van spam dus je kunt het altijd weer uitzetten! Je weet natuurlijk dat deze gegevens alleen voor het doel van MindFulness worden opgeslagen en bewaard. Niets zal aan derden ter beschikking worden gesteld. MindFul Genieten is een beveiligde website met certificaat! MindFul internetten is de eerste stap van bewustzijn over privacy! Lees hoe ik hier mee omga privacy-policy

Reserveer je plekje voor deze MindFulness training

Gun jezelf deze tijd voor jezelf, een stukje reflectie en een gezonde dosis ontspanning. Na deze mindfulness trainingen ga je weer helemaal opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis. We kijken er naar uit! Ga je met ons mee op deze persoonlijke reis?

Chat openen
Hoi ik ben Angela kan ik je helpen?
Hoi ik ben Angela van MindFulGenieten. Indien je een vraag hebt dan hoor ik het graag via de chat of een email.